Aparate de muls oi si capre omologate de normele europene, doar de la FermierulAfacerist.ro

Aveti o afacere in domeniul zootehnic? Atunci aveti grija ca aceasta sa se incadreze in toate directivele date de Uniunea Europeana si sa aveti un domeniu de activitate foarte bine pus la punct. Din cadrul unei ferme de ovine, un echipament indispensabil in obtinerea profitului sunt aparatele de muls oi si capre performante, niste sisteme care ajuta la colectarea materiei prime pentru industria lactatelor. FermierulAfacerist.ro este magazinul online unde aveti la dispozitie cea mai diversificata gama de mulgatoare pentru oi si capre, cu toate caracteristicile necesare obtinerii performantei.

Aparatele de muls oi si capre, beneficii de ultima generatie

De-a lungul timpului, fermierii au incercat sa isi usureze munca, iar in tot acest proces, un loc central l-au ocupat utilajele special concepute pentru munca in ferma. Printre ele, un loc central il ocupa mulgatoarele de oi si capre performante, sisteme furnizate de Fermierul Afacerist care vin la pachet cu cele mai importante caracteristici:
aparate muls oi si capre • Motoare independente monofazice;
• Pulsatoare pneumatice;
• Grupuri de muls cu mansoane din silicon de cea mai buna calitate;
• Sisteme de muls automate, mult mai eficiente decat fostul proces traditional de colectare al laptelui;
• Perii speciale de curatare pentru mansoane si furtune, astfel incat mediul de muls sa fie unul perfect curat si igienizat;
• Tanc de vacuum;
• Opritor de lapte, in caz de refulare;
• Bidon confectionat din aluminiu, un material care impiedica formarea de bacterii si inmultirea lor;
• Numeroase posturi de muls, astfel incat echipamentul sa faca fata si unor cerinte foarte mari de lucru;
• Functionare economica, pentru un consum mic de energie electrica si o afacere prospera.
Odata adunate toate aceste avantaje, mulgatoarele de oi si capre devin echipamente de nelipsit intr-o ferma bine organizata, conform standardelor europene.

Mulgatoare pentru oi si capre performante, marca FermierulAfacerist.ro

fermierul afacerist

 

 

Vreti sa beneficiati de cele mai moderne tipuri de aparate de muls oi si capre? Atunci intrati pe pagina web a celor de la Fermierul Afacerist, locul unde urmeaza sa gasiti cele mai variate modele de mulgatoare pentru oi si capre moderne. Pentru comenzi, intrati pe pagina web a celor de la Fermierul Afacerist si comandati tipul de aparat de muls potrivit afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, echipa magazinului online va sta la dispozitie la numerele de telefon 0721.789.575 / 0723.100.100 / 0732.123.533, precum si la adresa de e-mail comenzi@fermierulafacerist.ro. Ii puteti contacta pe cei de la Fermierul Afacerist si la sediul depozitului lor, din Soseaua Viilor, Nr. 14, Corp C21, Depozit 5, Sector 5, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.