AMS Rent a Car partenerul tau pentru servicii de inchirieri auto!

Ai nevoie de mobilitate, vrei sa inchiriezi o masina cu care sa te plimbi prin Bucuresti sau prin imprejurimi? Firma de inchirieri auto Bucuresti AMS iti pune la dispozitie o flota de masini cu o vechime cuprinsa intre 1 si 3 ani in care se regasesc autoturisme potrivite oricarui tip de sofer, gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente.

Masinile pe care le inchiriem in Bucuresti au toate reviziile la zi, indeplinesc criterii ridicate de siguranta si sunt mereu curate si exceptional de bine ingrijite. Pentru inchirieri auto Bucuresti tot ce trebuie sa faci este sa alegi tipul de masina pe care doresti sa il conduci si perioada in care vei avea nevoie sa inchiriezi masina, iar noi ne ocupam sa primesti autoturismul potrivit pentru nevoile tale. Livrarea masinilor Rent A Car se poate face direct la sediul nostru , intr-un loc stabilit de comun acord sau la domiciliul clientului.

Oferim autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind  de la masini rent a car de oras, care se evidentiaza prin eleganta  pana la modele de clasa mica, foarte apreciate de utilizatorii de inchirieri masini in conditiile unui trafic aglomerat, din marile orase ale Romaniei.

Vrei sa inchiriezi o masina in Bucuresti? Apeleaza la profesionisti atunci cand vine vorba despre inchirieri auto! Foloseste cu incredere serviciile AMS rent-a-car si bucura-te de masini bine ingrijite si de preturi echitabile la fiecare inchiriere auto. De asemenea, AMS Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto Cluj si servicii de rent a car Otopeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.