Amalia Enache își asigură fetița cu Baby Stem

Vedeta de televiziune Amalia Enache va deveni în curând mămică. În acest moment deosebit a ales să aibă alături specialiști acreditați internațional. Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania, una dintre puținele bănci de celule stem ce au obținut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice.

amalia
Această bancă de celule stem aduce în România experienta si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem și este singura care oferă asigurare chiar și împotriva propriului faliment. Alături de calitate, tehnlogie avansată și standarde, asigurarea împotriva falimentului pentru 20 de ani a fost argumentul decisiv care a determinat-o pe Amalia Enache să își asigure fetița, încă de la naștere, cu Baby Stem.

”O altfel de “valiză”, o altfel de călătorie în care pornesc, cea mai importantă de până acum.

Anul acesta de 1 iunie, i-am făcut primul cadou copilului meu încă nenăscut: kitul de recoltare și stocare a celulelor stem Baby Stem. Au fost luni întregi înainte în care m-am documentat despre celulele stem recoltate din cordonul ombilical și despre ce oferă piața din România. Întrebările mele principale erau: 1. De ce aș recolta? și 2. Ce garanții am peste 20 de ani, să zicem?

Am decis să cer recoltarea nu doar pentru ce pot oferi aceste celule acum, ci mai ales pentru că se fac cercetări masive în acest domeniu. Dar mă chinua gândul: și dacă cei cu care fac recoltarea vor da faliment în viitor, de ce nu am nicio autoritate a statului român care să-mi ofere o garanție?! Așa cum face Banca Națională pentru băncile comerciale, de pildă. De ce banii ne sunt mai importanți decât sănătatea?!

Am făcut această alegere, pentru că sângele integral va fi stocat în Germania, în banca numărul 1 de celule stem-Seracell, cu acreditare GMP și care oferă și o asigurare împotriva falimentului pentru 20 de ani. www.babystem.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.