Alege TeamWeb pentru realizarea unui site de prezentare profesional

firma servicii web design si creare site prezentare din BucurestiTeamWeb este o firma de webdesign din Bucuresti specializat in furnizarea celor mai bune soluti de realizare a unui site-uri de prezentare si magazine online. Experienta si portofoliul de clienti spun totul despre o companie, in acest sens, TeamWeb are o prezenta de peste 3 ani pe piata online din Romania, perioada in care au reusit sa satisfaca peste 100 de clienti si sa capete experienta necesara pentru crearea celor mai bune servicii web.

Realizarea unui site de prezentare alaturi de TeamWeb

In realizarea unui web site de prezentare profesional, pasii care trebuie urmati trebuie sa fie respectati cu strictete pentru ca rezlutatul sa fie unul peste asteptari. Echipa TeamWeb este formata din programatori, din specialist in webdesign, dar si din specialisti pe marketing online, care iti vor furniza cele mai bune solutii, dar si recomandari pentru ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila in online.

Etapele de realizare a unui site de prezentare

In acest sens, o prima etapa in realizarea unui site web de prezentare este cea in care este structurat webdesign-ul. Echipa de webdesign-eri iti vor asculta dorintele si le vor expune in mai multe modele din care poti sa alegi sau pe care poti sa le modifici in functie de nevoie tale. Acesta este cea mai importanta etapa in realizarea unui web site de prezentare, deoarece impactul visual este cel care le structureaza utilizatorilor prima impresie.

O a doua etapa in realizarea unui web site de prezentare profesional este cea in care sunt definite celalate elemente grafice precum logo-ul si bennerele. Intr-adevar acesta etapa poate sa fie una optionala in cazul in care clientul are deja o identitate vizuala prin logo sau bannere.

Platforma pe care va fi conceput site-ul de prezentare face parte dintr-o alta etapa in care ii sunt prezentate clientului cele mai bune platforme, cu avantaje si dezavantaje, dar si platforma recomandata de TeamWeb.realizare web site prezentare responsive

Sporeste vizibilitatea site-ului tau in online

Chiar daca identitatea vizuala este creata prin intermediul elementelor grafice, utilizatorul de online trebuie sa si ajunga la tine pe site. Pentru a fi posibil acest lucru, recomandat este de facut marketing online.

Marketing-ul online poate fi realizat foarte simplu de catre specialistii TeamWeb prin diferitele moduri. De exemplu poti apela la o campanie pay-per-click pe Google Adwords sau Facebook Ads, in care efecectul este unul instant, poti apela la o campanie de SEO, campanie care are la baza o strategie pe terment lung in care sunt optimizate cuvinte cheie pentru cautarile organice, dar si campanii de Social Media, prin care iti poti expune serviciile prin intermediul platformelor de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.