Alege servicii seo de calitate, dacă vrei să ai rezultatele visate!

Există multe motive pentru care oamenii de afaceri se feresc ca să achiziționeze servicii seo, deși optimizarea pentru motoarele de căutare este și va fi încă și în viitorul apropiat de mare folos pentru aceia care au afaceri în mediul online.

Cel mai adesea antreprenorii care încheie contracte de prestare servicii seo sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să aștepte mult prea mult timp (după aprecierea lor!) până când văd primele rezultate relevante.

 

Timpul: agonie și extaz în materie de seo

De regulă, acest lucru se întâmplă cam după două-trei luni de când au început colaborarea cu agenția seo respectivă. Poate chiar mai mult.

Influențați cu siguranță și de promisiunile care îi bombardează din toate părțile și care le promit marea cu sarea (în traducere liberă: că vor ajunge cu business-urile lor în primele trei poziții Google peste noapte), uneori îi aleg pe aceia care le vorbesc despre link building de calitate obținut ca prin magie și că profiturile pe care le vor obține vor fi unele cu adevărat explozive într-un timp uimitor de scurt.

Uneori, dacă se apelează la un astfel de furnizor de servicii seo care, de regulă este un freelancer, nu o agenție seo serioasă, chiar se întâmplă ca pe un timp limitat, foarte redus, site-ul de afaceri respectiv chiar să aibă șanse să ajungă după una sau două interogări undeva în fruntea listei.

Problema este că așa cum a urcat de spectaculos, ca o rachetă, tot la fel va și cădea, iar antreprenorul va rămâne cu un gust amar și își va pierde orice urmă de încredere în aceia care se ocupă de optimizare pentru motoarele de căutare.

Chiar și două-trei luni este posibil să fie un termen mult prea scurt în anumite situații pentru ca să se observe o îmbunătățire netă în clasament, chiar dacă ceva semne bune se întrevăd, mai ales în creșterea traficului către site-ul web. Totuși, dacă nu există și conversii mai multe lucrurile nu stau deloc bine.

Alege întotdeauna servicii seo profesionale, dacă vrei să ai parte de calitate!

Întotdeauna este loc de îmbunătățiri seo, însă atunci când lucrezi cu o agenție care oferă astfel de servicii în mod profesionist nu o să ai probleme de genul:

–  site-ul afacerii funcționează prea lent;

– optimizarea paginilor web nu este una de calitate;

– nu există suficiente linkuri de intrare;

– greșelile seo făcute din neștiință trag site-ul în cauză în jos;

– cuvintele cheie nu sunt bine alese sau nu corespund bugetului.

Nu trebuie să fii un geniu al informaticii ca să îți dai seama că dacă site-ul tău de afaceri funcționează foarte lent atunci orice efort și orice buget ai pentru a angaja o agenție sau chiar un freelancer ca să îl optimizeze prin implementarea ultimelor noutăți strategice în materie de seo sunt compromise definitiv.

Se petrece asta pentru simplul fapt că durează prea mult încărcarea site-ului cu pricina. În prezent utilizatorii nu mai au răbdare, iar oferta din online este atât de mare de variată încât viteza este un lucru esențial.

Nu e de mirare că și Google consideră drept unul dintre cei mai importanți factori de clasare pentru un site viteza de încărcare pe desktop, dar mai ales pe mobil.

Este la fel ca și într-o cursă de atletism de lungă durată: chiar dacă un sportiv este foarte bine pregătit fizic (ca rezistență), dacă nu are și acea viteză necesară care să facă diferența, totul este zadarnic.

În concluzie, dacă un site are nevoie de mai mult de două-trei secunde pentru a se încărca, atunci el este trecut de către motoarele de căutare în categoria site-urile lente, iar vizibilitatea sa este mai mult ca sigur afectată.

Un alt element care trebuie luat în considerare atunci când se recurge la optimizarea unui site este acela că fiecare pagină trebuie să fie de calitate, nu doar pagina principală.

Iar acest lucru presupune atât un conținut de calitate, adică unul original, util, bine documentat, atractiv și care să îndemne la acțiune, dar și ca titlurile din pagini și meta descrierile să fie foarte bine alese, deoarece motoarele de căutare au ajuns să citească paginile în principal din această perspectivă pentru a putea să-și dea seama despre ceea ce este vorba.

Ușurința de citire a conținutului este de asemenea importantă: împărțirea în paragrafe de câteva rânduri și bine distanțate asigură bifarea acestei cerințe.

Din ce în ce mai mare importanță o au în prezent fotografiile, precum și videoclipurile. Ele trebuie să reflecte foarte bine conținutul scris.

Crearea de inbound link adică linkuri de la alte site-uri către site-ul în cauză sunt foarte importante, deoarece obținerea de legături de mare valoare poate să urce mult în plasament un site.

Clientul antreprenor primește rapoarte prin care este ținut la curent cu ceea ce se întâmplă legat de promovarea site-ului său.

Una dintre aceste agenții de seo foarte bune cu care puteți lucra este Digital Metrics care face posibilă urcarea cu profesionalism a oricărei afaceri online în topul căutărilor Google.

Colaborarea cu specialiștii de aici îți va aduce aducă profituri generoase dacă ai suficientă răbdare și le permiți implementarea pe pași a tot ceea ce este important pentru realizarea obiectivului final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.