Albirea dintilor – mult mai usor de obtinut cu ajutorul DanturaPerfecta.ro

albire-dinti

Prima impresie conteaza! Un zambet sanatos de un alb stralucitor poate ajuta pe oricine ca acea prima impresie sa fie una de durata. Desigur, pentru obtinerea unui asemenea zambet este nevoie sa petrecem multe ore pe scaunul dentistilor si sa cheltuim sume enorme. Pentru cei care isi doresc insa un zambet sanatos, usor si rapid, exista o alternativa: creioanele pentru albirea dintilor Bright White de la DanturaPerfecta.ro

Creionul Bright White este o inovatie americana, care foloseste aceleasi ingrediente profesioniste de albire care pot fi intalnite in cabinetele stomatologice pentru a produce efecte rapide fara sa afecteze smaltul dintilor si fara a avea alte efecte secundare. Acest gel pe baza de apa oxigenata patrunde in profunzimea dintelui si inlatura toate petele, indiferent de ce au fost cauzate: mancare, bautura sau fumat. Si asta doar in 10 zile!

Bright White va este alaturi, la serviciu sau in viata privata, oricand aveti nevoia sa creati o impresie de durata sau cand vreti „doar”sa ii uimiti pe cei din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.