Ai nevoie de placi antiderapante? Incearca placile din tego de la MagConstructii

Constructiile cu adevarat durabile sunt cele care folosesc doar materiale de constructie de cea mai buna calitate. Pentru ca ceea ce urmeaza sa se transforme in locuinta cuiva trebuie sa fie construit cu multa indemanare si responsabilitate. Unul dintre aceste materiale este placa de tego, iar una dintre caracteristicile sale presupune o calitate antiderapanta a structurii acestei placi. Pentru ca sunt materiale premium, pretul placilor tego tinde sa fie destul de ridicat, comparativ cu cel al placilor simple, insa MagConstructii are in general un pret mai mic decat cel al pietei, asadar oferta este rentabila pentru toti cei care cauta materiale de calitate superioara.

Stii care sunt beneficiile placilor tego?

placaj tego la preturi bune

Placile tego sunt folosite in special in lucrarile de cofrare, extrem de importante pentru o amplasare perfecta a betonului armat, folosit in majoritatea constructiilor. Fata de alte materiale folosite in general la cofrare, precum cherestea, aluminiu sau tabla de otel, placile tego au avantajul unui material foarte puternic. Acest tip de material, denumit film fenolic care nu cedeaza in fata umezelii, a caldurii sau a altor factori externi care afecteaza in general genul acesta de suprafete.

Alt avantaj al placilor din tego este suprafata antiderapanta, ideala pentru momentul in care placa din tego este folosita la placarea suprafetelor pe care obiectele au tendinta sa alunece.

Vezi oferta MagConstructii pentru placi din tego!

 

MagConstructii si-a obisnuit clientii cu materiale de calitate si preturi mici, toate accesibile la o distanta de un clic, deoarece interfata online permite cumparatorului sa isi selecteze produsele dorite, iar acestea ii vor fi livrate rapid si sigur.

In cazul acestora, preturile placilor din tego difera in functie de grosimea lor. Pe MagConstructii, placile de tego se gasesc in trei categorii: 15 mm, 18 mm si 21 mm. Fiecare dintre aceste placi tego are un pret diferit, in ordinea dimeniunilor fiind 130 RON, 149 RON, 162 RON.

In mod cert, pretul si grosimea nu sunt singurele caracteristici ale acestor placi, intrucat fiecare dintre acestea au aceleasi date tehnice, impartite in categorii precum format, tip de suprafata, greutatea filmului fenolic, densitate, modul de elasticitate si rezistenta la incovoiere.

Despre MagConstructii

MagConstructii este depozitul de materiale pentru constructii care le ofera celor interesati un mijloc de a achizitiona produse la un pret mic si o calitate foarte buna. Gama de produse oferite este foarte variata, iar categoriile de materiale asigura tot ce e necesar pentru o construiere eficienta, precum produse pentru zidarie, termoizolatie sau instalatii termice si sanitare. Oferta online a celor de la MagConstructii fac dintr-un simplu depozit de materiale de constructie un mester la nevoie, deoarece toate produsele selectionate sunt livrate la destinatie, in Bucuresti sau oriunde in tara.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.