Adrenalina la maxim, jocurile cu zombie, online

Jocurile cu zombie, online gratuite sunt o idee interesanta, pentru ca te pot face sa uiti de plictiseala. Un astfel de joc este recomandat adolescentilor, dar si adultilor, in niciun caz copiilor mai mici, daca ei sunt si mai tematori din fire.
Creaturile zombie sunt destul de infricosatoare, de aceea un astfel de joc iti poate da fiori pe sira spinarii.

Jocurile cu zombie, online, se pot juca gratuit, unul dintre aceste site-uri fiind clopoel.ro. Aici gasesti o serie larga de astfel de jocuri, care mai de care mai interesante. Este bine ca site-ul ofera varietate, ceea ce inseamna ca ai de unde sa alegi. Jocurile cu zombie online, gratuite, sunt potrivite si ca activitate de cocnediu sau de vacanta pentru adolescenti. Acestea nu numai ca ii ajuta sa isi ocupe timpul liber, mai ales ca adolescenta este perioada in care copiii nu prea mai au chef sa stea cu familia, pentru ca se plictisesc. Cand nu au chef nici de prieteni ei pot opta pentru jocurile online, indiferent ca sunt cu zombie sau cu elicoptere ori cu alte tipuri de personaje.

Headless Zombie, un joc popular

Unul dintre cele mai populare jocuri este jocul Headless Zombie. Este un joc care iti da senzatia de adrenalina, este un joc de aventura. Cand il joci trebuie sa il ajuti pe Carl sa ajunga la un castel ca sa il invinga pe un vrajitor care l-a blestemat si care i-a luat absolut tot ceea ce avea, toate bunurile si toata averea, Trebuie sa colectezi monede pentru a intra pe usa, ca sa te indrepti catre urmatorul nivel. Jocul se joaca cu ajutorul tasaturii, cu ajutorul tastei Space poti sa il desparti de cap pe Carl. Trebuie sa deblochezi anumte mecanisme si mai apoi sa invingi toate obstacolele care se afla in drumul catre castel. Este un joc pe care, daca il joci, fiind adolescent, nu vei ajunge sa te plictisesti niciodata. La fel ca acest joc mai sunt si alte jocuri online, cu zombie, care se pot juca gratuit pe clopotel.ro. Unul dintre ele este Puzzles Zombie, dar si Pro Zombie Golf, cat si Zombie Death

Leave a Reply

Your email address will not be published.