7 motive pentru care să participi la Leaders in Marketing

Pe 18 octombrie, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, are loc unul dintre cele mai importante evenimente de business din acest an. Este vorba despre “Leaders in Marketing”, conferința internațională unde cei mai mari specialiști în domeniu vor prezenta noile tendinţe în marketing, digital marketing, mass-media şi branding identificate la nivel global, precum şi instrumente de acţiune și de învăţare. Evenimentul este organizat de Linked Events şi Renaud și va consta într-o serie de conferințe, dezbateri și ateliere de lucru interactive susținute de unii dintre cei mai influenţi, talentaţi şi informaţi leaderi. Rezervă-ți data în agendă și vei beneficia de avantajele participării la un eveniment de talie mondială:

1. Conferința beneficiază de prezența unor invitați de top, cu experiență internațională. Anul acesta cei mai buni specialiști din marketing sosesc la București. Nu e nevoie să mergi peste hotare pentru a participa la o conferință prestigioasă. „Leaders in marketing” îți aduce experiența conferințelor mondiale de specialitate în România.
2. Obții un avantaj competitiv important. În cadrul evenimentului se vor discuta ultimele tendințe în marketing, media și branding identificate la nivel global de către practicieni de top din marketingul internațional. Vei avea ocazia de a explora ce înseamnă să fii leader dincolo de granițele țării tale, ce înseamnă leadership în noua economie, ce instrumente de marketing devin prioritare.
3. Ai acces la cele mai noi informații teoretice, dar și la studii de caz aplicate. Speakeri și practicieni cu o experiență internațională medie de 20 de ani prezintă teorii și studii de caz relevante și angajante, fiecare dintre ele validate în cadrul unor campanii de succes.

4. Poți discuta apecte critice cu specialiști remarcabili și poți afla care este viziunea acestora cu privire la felul în care s-a schimbat marketingul și rolul pe care îl îndeplinește în prezent în luarea deciziei de cumpărare.

5. Oportunitate de networking excelentă. La eveniment vor participa peste 200 de persoane, top și middle management din mediul corporativ, specialişti şi consultanți în branding, comunicare, publicitate, social media, digital marketing.

6. Este un eveniment substanțial și memorabil în care investești o zi și câștigi instrumente practice valoroase.

7. Ai ocazia de a cunoaște unele dintre cele mai performante strategii din social media, digital marketing, branding.

*************
Programul, agenda sesiunilor de conferință, prezentarea detaliată a speakerilor precum şi resursele de marketing oferite gratuit până la eveniment sunt disponibile pe site-ul conferinţei, www.leadersinmarketing.ro .
Press contact: Laura Pascu
0722 653 210 / laura@prcafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.