6 semne ca afacerea ta are nevoie de o agentie SEO

Multi proprietari de afaceri aleg sa isi faca singuri optimizare SEO pentru site, in mare parte din cauza parerii generale ca este scump sa apelezi la o agentie SEO.

Vine o perioada totusi cand trebuie sa recunosti ca nu te pricepi, cel putin nu la fel de mult ca si un expert. Daca acest semne iti sunt familiare, atunci poate ca este timpul sa ii lasi pe profesionisti sa iti faca optimizare SEO:

#1. Crezi ca SEO este ceva ce se face o singura data si apoi uiti de el

Poate ca unele sarcini ce apartin de activitatea SEO pot fi facute intr-o zi – doua, dar obtinerea unui ranking mai mare se face doar cu o strategie SEO pe termen lung. Cu alte cuvinte, nu te astepta sa iti ia o zi sau “un weekend” pentru a face optimizare SEO si apoi sa te si astepti la rezultate. Daca asta ai crezut, atunci e nevoie sa apelezi la o agentie SEO.

#2. Crezi ca SEO se refera doar la continut

Deoarece optimizarea SEO si content marketing-ul se intersecteaza in multe moduri, multi proprietari de afaceri cred ca tot ce au nevoie pentru a creste in pozitionarea pe Google este sa creeze mereu continut nou. Cred cu tarie ca daca vor posta zilnic sau saptamanal ceva nou pe blog, vor atrage in mod magic oameni pe site-ul lor.

Optimizarea SEO este totusi mai mult decat content marketing. O strategie SEO de succes implica 3 componente: optimizare on-page (aici este inclus si continutul sau strategia de content marketing), optimizare off-page si optimizare tehnica. Daca nu ai cunostinte sau aptitudini sa le faci pe toate 3, atunci este timpul sa apelezi la o agentie specializata in optimizare SEO.

#3. Nu poti sa faci din optimizarea SEO o prioritate

66% din oamenii de marketing din intreaga lume listeaza optimizarea SEO ca activitate de marketing prioritara. Daca vrei sa ramai competitiv, ai nevoie sa faci optimizarea pentru motoarele de cautare prioritara. Daca nu ai timp sa investesti in asta, atunci mai bine lasi pe cineva profesionist sa o faca.

#4. Ai aplicat niste strategii SEO, dar nu ai rezultate – contacteaza o agentie SEO!

Optimizarea SEO nu se face doar ca sa fie facut. Trebuie sa fie si productiv. Rezultatele, intr-adevar, se vad dupa cel putin 6 luni, poate chiar 8-9 luni. Dar daca la tine rezultatele nu au aparut dupa aceste luni atunci este posibil sa nu fi facut tot ceea ce trebuie si este necesar ca cineva cu mai multa experienta si expertiza sa iti optimizeze site-ul.

#5. Cuvintele cheie alese de tine nu iti aduc rezultate

Exista o multitudine de softuri gratis care te ajuta sa identifici cuvintele cheie potrivite afacerii tale. Si desi acestea sunt utile, uneori este nevoie de mai mult de atat pentru a determina care dintre acele cuvinte cheie ar functiona cu adevarat. Daca ai observat ca pe cuvintele cheie identificate de tine nu ai succes, atunci poate este nevoie sa apelezi la cineva profesionist care sa determine ce cuvinte cheie ar putea functiona pentru tine cu adevarat.


Despre re7consulting Romaniaagentie promovare online:

agentie SEO re7consultingAgentie de promovare online din Bucuresti care ofera servicii complete de marketing online si optimizare SEO pentru afacerile din Romania. Contacteaza-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.