5 moduri de a purta o rochie scurta

O rochie scurta este un mod ideal de a face o femeie sa arate atat chic, cat si sexy sau elegant, in functie de modul in care este purtata.

Cele mai multe femei ar trebui sa le utilizeze cu atentie, pentru a alege o rochie care se potriveste la silueta lor, iar apoi sa aleaga make-up si accesorii pentru a le completa stilul. Rochia mini este un accesoriu care se poarta adesea la o petrecere!


rochie scurta albaSe poarta cu dresuri

Pentru mai multa senzualitate, rochia scurta se poata cu dresuri. Pot fi dresuri fine, de 20 de DEN, dar si mai grose, opace. Le alegi si in functie de materialul din care este confectionata rochia. Matasea nu o sa se potriveasca, de exemplu, niciodata, cu o pereche de dresuri groase, nu este deloc buna o astfel de asociere.

Cu toate acestea, dresurile nu sunt absolut necesare pentru a le purta cu o rochie mini, mai ales in cazul in care temperatura este foarte calduroasa.


Se poarta cu pantofii potriviti

Pantofii sunt importanti pentru a completa o tinuta cu o rochie scurta, mini. Pantofii pot avea toc sau nu, in functie de ora din zi, stilul de rochie, evenimentul la care trebuie sa mergi. In cazul in care iei tocuri, acestia au rolul de a face suleta sa para mai subtire, dar si tinuta mai eleganta. Daca alegi o pereche de pantofi fara toc, balerini sau sandale cu tapa joasa, tinuta va avea o nota casual, este perfecta pentru zilele in care ai multe drumuri de facut.

O rochie scurta si un sacou

Intotdeauna un sacou da o nota mai mare de eleganta oricarei tinute, de aceea este o alegere demna de o rochie scurta.

In ceea ce priveste materialul pentru rochie, poate fi unul vaporos pentru zilele calduroase de vara, in timp ce iarna merge si un material cu o textura mai plina, pentru a te proteja. O rochie scurta poate sa fie cambrata pe corp, dar poate sa fie si mai larga. Depinde si de silueta femeilor care poarta astfel de obiecte vestimentare, pentru ca daca ai cateva kilograme in plus nu te avantajeaza cele foarte stramte pe trup, este mai bine sa fie mai lejere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.