Situată într-o zonă accesibilă a orașului, restaurantul Pepper Grill” n Chill are un specific special. Anume, majoritatea preparatelor de aici sunt gătite pe grătar, cu jar adevărat, ceea ce le dă un gust unic.
Când este vorba de gusturi nemaiîntâlnite este nevoie neapărat ca acestea să fie și testate.
Restaurantul Pepper Grill”n Chill îți satisface toate gusturile
Deschis zilnic între 7:30 și 23:00, în acest restaurant din frumoasa zonă Obcini se poate servi micul-dejun, prânzul și cina. Celor cu adevărat interesați de feluri de mâncare delicioase, dar și gătite sănătos aici vor avea o revelație.
Pe lângă faptul că pot mânca aici, mai pot servi și o cafea organică din Etiopia. Ca să nu mai vorbim despre deserturi de îți lasă gura apă. Dar punctul de atracție de la Restaurant Pepper Grill’ n Chill e altul: preparate gătite pe grătar, cu jar adevărat. Pentru aceste preparate chiar și cei din împrejurimile orașului se deplasează până aici.
Și adevărul este că au și pentru ce să o facă: nu vor fi dezamăgiți. Gustul meniurilor gătite pe grătar au o savoare aparte și nici nu conțin multe calorii. Așa se procedează pentru a obține burgerii Black Angus, dar și pentru steak-urile din vită Argentina.
Gusturile care alintă papilele gustative se găsesc aici
Oricând ai nevoie de un boost de energie pentru a putea să rezolvi activitățile zilei. Dimineața te pot răsfăța cu diverse mic-dejunuri, hrănitoare și sățioase. O porție de ouă Benedict sau omleta Cheese sunt ceea ce trebuie pentru un start bun dis-de-dimineață.
De altminteri ouăle în diverse combinații sunt chiar recomandate pentru vitaminele conținute. Poate că le preferi mixate într-o omletă de tipul Pepper breakfast sau într-un Croque Madame cu mozarella. Oricum ar fi, ai posibilitatea să îți începi ziua aici cu delicioasele mic-dejunuri, poate chiar însoțit de prieteni sau colegi.
În ceea ce privește preparatele la grill acestea sunt și ele diversificate, pentru a corespunde mai multor tipuri de gusturi. De menționat este faptul că grătarul va fi disponibil după ora 12:00, pentru a putea face față meniurilor pentru prânz. Acestea pot cuprinde celebrele coaste de porc, cu salată și cartofi sau chiar caracatiță la grătar, pentru cunoscători.
Cei care au alte preferințe pot opta pentru somon sau piept de pui la grătar. Iar un steak de vită Argentina este senzațional pentru cei care nu l-au încercat încă. Carnea provine de la vite care au fost crescute în aer liber și are un gust unic, mai ales pregătită pe grătar. Practic se topește în gură.
Cei care prepară aceste meniuri recomandă experiența de aici și mai ales preparatele la grătar, deoarece nu conțin grăsimi în plus. Carnea este crocantă, suculentă și cu gustul acela de grătar bine făcut.
O porție de cheesecake și o cafea de origine vor completa principala masă a zilei.
Ce zic clienții?
„Am fost de 4-5 ori la restaurantul acesta și nu am rămas dezamăgită niciodată. Carnea din burgeri e bine făcută, iar burgerii sunt suculenți, nu uscați (mă refer la cei de vită). Cartofii cu brânză, de asemenea, sunt foarte buni! Recomand! Mai mereu localul are mulți clienți, dar nu mă miră, având în vedere ca mâncarea e bună.” Sursa: recenzie publică.
Întrebări frecvente
1.Rezervarea este obligatorie la acest local?
Rezervarea nu este obligatorie și sunt suficiente locuri de parcare aici. În restaurant este o atmosferă liniștită.
2.Se poate comanda și livra la adresa indicată?
Există și această posibilitate pentru cei care nu pot ajunge sau sunt la locul de muncă.
3.Sunt mai multe feluri de burgeri în meniu?
Meniul complet poate fi vizualizat pe pagina oficială și există diversificare și la burgeri dar și la alte preparate.
Tu când comanzi?
Contact
0330 402 405
Program zilnic 7:30 – 23:00
Calea Obcinelor 2, Suceava
Blocul MotoVelo, lângă Spitalul Județean de Urgență
Sursa foto: peppergrill.ro







