🖇️ Ai nevoie de promovarea afacerii? Iata trei variante de promovare online!

✔️ 1.Vrei sa vinzi rapid?

Daca prioritatea ta e sa vinzi imediat, ai nevoie de campanii cat mai eficiente de vanzari, care iti pot aduce clienti cat mai repede.

In acest caz campaniile prin Facebook Ads si Google Ads sunt cele mai potrivite pentru afacerea ta.

Imediat ce reclamele sunt gata si ai alocat bugetul catre Facebook si Google, campaniile tale vor incepe sa ruleze si traficul de pe site va creste. Daca reclamele sunt bine realizate, targetarea e corecta si bugetul e suficient, vei obtine si primele vanzari.

Ulterior, va fi nevoie de optimizarea campaniilor, pentru a eficientiza si mai mult reclamele, costurile si rezultatele tale.

✔️ 2.Vrei trafic ieftin, pe termen lung?

Daca vrei sa atragi potentiali clienti sau utilizatori interesati de ceea ce oferi, cu costuri mici, SEO e o varianta extrem de eficienta. Chiar daca primele rezultate apar ceva mai tarziu decat in cazul reclamelor platite, pe termen lung, vei plati mai putin pentru traficul relevant adus din Google, organic.

Asadar, vrei sa atragi trafic organic, din motoarele de cautare si sa fii pe cele mai bune pozitii in cautarile din Google?

Atunci ai nevoie de optimizarea site-ului, adica de SEO.

✔️ 3.Vrei vizibilitate si cat mai multe aparitii in media online?

Daca vrei ca brandul pe care il reprezinti sa ajunga la cat mai multe persoane, o campanie desfasurata pe mai multe site-uri de continut te poate ajuta. Poti opta pentru publicare de articole, comunicate de presa, dar si pentru proiecte speciale, care sa ajute la promovarea brandului tau si la o mai buna expunere.

Un mix de canale, aparitia pe cat mai multe site-uri te va ajuta sa cresti vizibilitatea brandului si un numar cat mai mare de utilizatori sa afle de brandul si afacerea ta

📢 Comunicate de presa

Comunicatele de presa reprezinta o modalitate foarte ieftina de a obtine apariti media. In plus, pachetele care includ promovare pe mai multe site-uri te ajuta sa maresti aria si sa fii vazut de un numar mai mare de persoane, dar si de tipuri diferite de target.

Obtine mai multa vizibilitate pentru afacerea ta cu ajutorul unui pachet special de comunicate de presa, cu publicare pe trei platforme.

📰 Postare de articole

Postarea de articole cu link pe mai multe site-uri te ajuta sa obtii mai multa vizibilitate, dar si link-uri pentru SEO. Si acest aspect nu e deloc de neglijat.

Vezi mai jos oferta noastra de postare de articole atat pe site-uri de continut, cat si pe platforme de comunicate de presa.

🎉 Proiecte speciale

Proiectele speciale te ajuta sa obtii vizibilitate si sunt mai greu de ignorat de catre utilizatori. Daca in cazul publicitatii comune poate sa apara banner blindness, adica anumite bannere sunt ignorate de utilizatori pentru ca s-au obisnuit cu zonele si dimensiunile standard, proiectele speciale iti pot aduce mai multa vizibilitate, tocmai pentru ca folosesc un mix de metode de promovare si sunt deosebite fata de publicitatea comuna.