Uniforme medicale comode si sigure

Siguranta si sanatatea cadrelor medicale si a persoanelor cu care acestea intra in contact in timpul serviciului, sunt conditionate de gradul de igienizare si sterilizare a imbracamintelor pe care le poarta, respectiv a uniformelor medicale. Multitudinea de bacterii si virusuri cu care personalul medical intra in contact, in special in unele sectii, este covarsitoare – bacterii rezistente si periculoase ce pot fi transportate cu ajutorul uniformelor si a sabotilor.

Medifashion vine in sprijinul cadrelor medicale si a personalului auxiliar cu uniforme medicale de inalta calitate, fiind cel mai important furnizor in Romania, in cei 9 ani de existenta. Sunt importatori a celui mai cautat brand din domeniu – Cherokee Uniforms, leader global in productia si comercializarea acestora.

Sectiile din spitale sau zonele unde sterilizarea este obligatorie, trebuie dotate cu uniforme antimicrobiene ce rezista la spalare peste 70 de grade, pastrandu-si calitatile chiar si dupa foarte multe spalari. Pentru prima data in Romania, Medifashion ofera uniforme medicale de linie industriala pentru clinici, spitale, laboratoare.

In magazinul online http://www.medifashion.ro/ personalul din spitale, farmacii, medicina din sectorul privat, saloanele de frumusete si alte domenii legate de sectorul sanatatii, poate gasi cele mai renumite branduri de uniforme: Cherokee, Dickies, AnyWhear pentru a-si putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Practice, confortabile, frumoase si mai ales sigure pentru activitatea desfasurata gratie tehnologiilor folosite la realizarea lor – uniformele nu mai sunt privite ca atare – ci tratate ca obiecte vestimentare purtate cu placere la serviciu.

In oferta Medifashion puteti gasi: uniforme dama, uniforme barbati, bonete chirurgicale, uniforme antimicrobiene, saboti medicali usori si comozi, haine colorate, cu croieli care avantajeaza tinuta – foarte apreciate si purtate cu placere la serviciu.

Uniformele antimicrobiene beneficiaza de cea mai noua si eficienta tehnologie antimicrobiana: Certainty, care ofera protectie la contactul cu agentii patogeni. Tesaturile sunt tratate cu ioni de argint care se activeaza la contactul cu bacteriile, impiedicand dezvoltarea acestora si formarea altora noi.

Tehnologia Certainty Silvadur asigura protectia materialului si folosirea lui in conditii de siguranta pentru mai mult timp si mai multe spalari, protectia impotriva mirosurilor neplacute si impiedicarea acumularii lor in tesaturi.

Rezultatele testelor realizate pe cele mai intalnite tulpini de bacterii in mediul spitalicesc (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsilla pneumoniae, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa) , au confirmat prezenta cu 99.9% mai putine in cazul uniformelor ce au beneficiat de prezenta tehnologiei Silvadur.

Medifashion vine in sprijinul cadrelor medicale si a personalului auxiliar cu uniforme medicale de inalta calitate | www.medifashion.ro

uniforme medicale

Din magazinul online, va puteti achizitiona si echipamente impermeabile gratie tehnologiei Resist Spills de la Nanotex – o tehnologie superioara in ceea ce priveste rezistenta si impermeabilitatea, care prin utilizarea vechilor tehnologii care isi pierdeau proprietatile in timp. Moleculele Nanotex sunt de 1000 de ori mai mici decat fibrele de bumbac, mentin textura originala a materialelor si nu isi pierd niciodata impermeabilitatea.

Alegeti calitatea, confortul si siguranta pe care vi le ofera achizitionarea a tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti bine la serviciu, de la furnizorul numarul 1 de echipamente si uniforme medicale din Romania: Medifashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published.