Studiu: cei mai multi dintre soferi investesc in mentinerea curatenii automobilului

Un studiu recent a demonstrat faptul ca romanii sunt mult mai interesati de aspectul si de curatenia autoturismului proprietate personala, decat de propria lor infatisare. Daca in cea din urma nu investesc mare lucru, poate un sapun ieftin si un sampon, masina trebuie insa sa arate impecabil. In acest sens, cumparaturile in domeniul accesoriilor auto sunt numeroase, ele depasind cu brio pe celelalte.accesorii de curatenie pentru masina imagine

Masina nu mai este demult doar un mijloc simplu de transport dintr-o parte in alta a orasului, ea a devenit un membru al familiei, un apendice al corpului uman, insotind o persoana zi de zi la serviciu, la shopping, la plimbare cu prietenii, in excursie etc.

De cele mai multe ori, romanii sunt nevoiti insa sa isi spele autoturismul acasa, in garaj sau in parcarea dintre blocuri. Cheltuielile numeroase legate de mentinerea in bune conditii a masinii prin repararea sau prevenirea defectiunilor acesteia, de lipsa banilor necesari unei vizite la spalatorie i-au deteminat pe acestia sa-si achizitioneze singuri produsele obligatorii pentru mentinerea aspectului estetic frumos al vehiculului.

Astfel, exista cateva lucruri absolut de nelipsit din portbagajul masinii oricarui roman: curatatorul de geam cu maner si burete pentru musculite (realizat dintr-un absorbant calitativ care nu lasa urme sau scame), peria de curatat dotata cu robinet pentru reglarea debitului de apa, burete (abraziv sau moale), laveta din piele sintetica, servetele umede pentru bord, pentru sticla si aspiratorul auto dotat cu accesoriu pentru spatii inguste. Toate aceste produse se pot gasi atat in magazinele fizice de prin orase sau capitala, dar si in cele online, mult mai dotate si cu preturi mult mai mici.accesorii auto pentru curatenie imagine masina

Accesoriile auto ofera comoditate soferului, fie este vorba despre cele enumerate mai sus, fie despre altele mai complexe, precum lanterna, briceagul, cablurile de pornire, patentul universal, sufa de tractare sau, de ce nu, camera video sau GPS-ul.

In acest sens, s-a demonstrat in ultima vreme o crestere tot mai mare a vanzarilor in acest domeniu pe fondul maririi parcului auto national. Mediul online devine cel mai cautat loc din care soferii se aprovizioneaza cu produse necesare igienizarii autoturismului, datorita faptului ca ajung mult mai usor in contact cu o varietate mare de oferte si de preturi accesibile bugetelor mici ale unei familii. Calitatea lor este una ridicata, garantata de producatori, materialele fiind superioare.

Avantajele shoppingului online de accesorii auto sunt numeroase, printre ele putand fi mentionate urmatoarele: timp pretios castigat (cumparaturile se fac din comoditatea fotoliului de acasa), oboseala, stresul sau nervii dispar ca prin minune, comanda se realizeaza usor si rapid, metodele de plata sunt diverse in functie de nevoile clientului (ramburs, online, card), livrarea se face la domiciliul cumparatorului cu ajutorul serviciului de curierat rapid, datele personale sunt confidentiale, transportul este gratuit.accesorii curatenie auto imagine

Bottari-italoromena.ro este firma care reuseste cu succes sa aduca pe piata din Romania produse foarte bune, la preturi corecte, devenind cel mai bun partener al soferilor ce isi doresc sa detina un autoturism proprietate personala cu care se pot mandri in trafic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.