Plum Media – servicii web design Bucuresti

Noi servicii web marca Plum Media

O data cu anul 2019, agentia de web design Plum Media Bucuresti, vine cu noi servicii pentru clientii sai!
Plum Media este o agentie de web design din Bucuresti ce isi concentreaza atentia asupra unei game complete si diversificate de servicii online. Mai exact, agentia ofera atat servicii de web design cat si solutii complete de promovare si comunicare in mediul online.

Va intrebati cum va puteti creste afacerea intr-un secol avansat al tehnologiei? Serviciile complete de webdesign PlumMedia, personalizate si eficiente, va vor oferi mereu rezultate reale, coerente si cuantificabile!
In acest an, agentia vine in ajutorul clientilor sai cu un nou serviciu si anume: rezervari domenii .ro, serviciu posibil in urma parteneriatului incheiat cu Rotld – autoritatea oficială (registru) pentru domeniile .ro.

agentia web Plum Media

Serviciile oferite si livrate de catre echipa PlumMedia includ: servicii webdesign, grafic design, crearea de site-uri de prezentare si magazine online, campanii de marketing online – AdWords, Facebook, etc, servicii de content writing si copywriting, email marketing, SEO si consultanta web.
„Inca de la inceput creativitatea, ambitia, pasiunea pentru web design si profesionalismul echipei noastre au produs rezultate rapide si de succes. Astfel ca acum in anul 2019, suntem alaturi de clientii nostri si le oferim solutii reale si accesibile pentru cresterea vanzarilor si atragerea de noi clienti.“ – Ciprian Marcu, Account manager Plum Media

Ce trebuie sa stii despre agentia de web design Plum Media

PlumMedia este o agentie web, formata dintr-o echipa tanara si plina de viata, calificata pe fiecare serviciu in parte. Mereu in pas cu toate noutatile online, agentia Plum Media urmareste si implementeaza trendurile din web design si marketing online: accesibilitate si experienta utilizatorului (UX), mobil first, flat design, gif-uri animate, motion design, extensii care inglobeaza inteligenta artificiala (AI), automatizari si optimizarea resurselor umane (chatboot), sketch as the go, broken grid, organic shapes, software pentru automatizarea proceselor de marketing, content marketing si video marketing (animate, explainere), big data, branding folosit ca si unealta de marketing, cautarea vocala, securitatea informatiilor, implicatii in campanii de CSR.

Transpareti si dornici de colaborari cat mai frumoase, echipa PlumMedia este o echipa activa si in diverse campanii ale unor ONG-uri precum Asociatia „Tara Tinerilor Uniti“, Asociatia Culturala Tonic Productions (asociatie in care PlumMedia ofera suportul pentru tot ceea ce tine de crearea unei identitati online, crearea platformei, crearea unei strategii de marketing) si nu in ultimul rand, anual agentia doneaza cei 2% din impozitul pe venit.

Daca aveti nevoie de o echipa cu experienta care sa va ajute afacerea sa creasca frumos si natural in mediul online, daca va doriti numai rezultate cunatificabile si o colaborare transparenta, nu ezitati si luati legtura cu echipa Plum Medi. Ii gasiti pe Bd Decebal, Nr.26, Bl.S2, Sc.1, Et.4, Ap.7, sector 3, Bucuresti sau puteti stabili o intalnire, sunand la numarul 0733.982.759 sau trimitandu-le un email la adresa: office@plummedia.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.