Pătuțuri din lemn, cea mai bună alegere pentru somnul liniștit al bebelușului tău

Majoritatea magazinelor pentru copii vin cu o gamă diversificată la modelele de accesorii și obiecte necesare creșterii celui mic. Pentru siguranța bebelușului tău și confortul lui, alegerea unor pătuțuri din lemn este una perfectă.

Sfaturi pentru alegerea unor pătuțuri din lemn pentru cel mic

Diversitatea pătuțurilor și leagănelor pe care magazinele de profil le pune la dispoziția părinților îi duce în dificultate pe majoritatea lor. Cu toții își doresc să aleagă cel mai bun model și, dacă se poate, la un preț accesibil. Însă, înainte de toate, trebuie să ținem cont de aspectul următor: copilul trebuie să fie mereu în siguranță. De aceea, materialul din care sunt confecționate toate tipurile de pătuțuri din lemn din magazinul online babyneeds.ro sunt de cea mai bună calitate. Optați pentru lemnul de esență tare, precum stejar, fag, frasin sau arțar.
Alegeți pătuțuri din lemn care au colțurile rotunjite și netede, să fie solid, chiar și în momentul în care îi demontezi unul dintre accesorii, să aibă apărătoare laterale care să nu fie confecționate din benzi elastice sau părți detașabile, iar între gratiile verticale să nu existe o distanță mai mare de 6,5 cm. Chiar dacă sunt construite din lemn, pătuțurile pentru bebe trebuie să fie vopsite sau colorate cu vopseluri omologate din punctul de vedere al siguranței. Multe dintre ele pot conține plumb, care la ingerare, poate cauza afecțiuni serioase.

Pătuțuri de copii din lemn de cea mai bună calitate, pe babyneeds.ro

Pe babyneeds.ro găsești pătuțuri din lemn la prețuri promoționale și de cea mai bună calitate. Poți alege pătuțuri pentru bebeluși, dar și pentru copiii trecuți de 3 ani, precum paturi din lemn supraetajate. De asemenea, poți comanda pătuțuri din lemn cu accesorii incorporate, precum jucărioare sau saltele din cele mai moderne materiale, care absorb umiditatea sau se mulează după forma corpului celui mic. Ai reduceri la o mulțime de modele și transport în toată țara. Mai multe detalii găsiți pe babyneeds.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.