Masajul cu pietre calde, un masaj cu totul diferit si special

Continuarea acestui masaj cu pietre caldeFiecare dintre noi, vom ajunge sa ne indreptam atentia catre acele centre spa din cauza stresului pe care il acumulam din viata de zi cu zi si datorita nenumaratelor terapii unice si foarte relaxante pe care acestia ni le pun la dispozitie. Oferta diferitelor astfel de centre este una destul de ampla ce inglobeaza o serie de masaje cu totul unice.

Una din aceste terapii, pentru care din ce in ce mai multe persoane isi programeaza acea sedinta speciala, o regasim mai in toate centre spa si sub denumirea de masaj cu pietre calde. Acest tip de masaj este cu totul special si necesita dexteritatea si cunostintele celor mai profesionisti terapeuti din domeniu.

Probabil ca dupa denumire va dati seama in mare de ce este atat de special si unic acest masaj cu pietre calde. In timpul masajului, terapeutul chiar se va folosi de aceste pietre pentru a-ti aduce acea relaxare fizica si mintala de care ai nevoie.

Cum se efectueaza un astfel de masaj cu pietre calde?

Special la acest masaj cu pietre calde sunt chiar acele roci, de origine bazaltica, ce vor absobi caldura foarte repde, insa, eliminarea acesteia se va face treptat. Cu ajutorul anumitor uleiuri esentiale specifice naturale, terapeutul va incepe sedinta de masja cu pietre calde aplicand sapte astfel de pietre ovale pe toata lungimea coloanei, in anumite puncte cheie. Se spune ca aceste puncte, denumite si chakre, sunt in stransa legatura cu anumite organe vitale din organism iar prin stimularea acestora, organismul tau isi va recapata sanatatea si energia de care are nevoie.

Continuarea acestui masaj cu pietre calde va reprezenta intocmai acel masaj propriu zis. Cu ajutorul pietrelor ramase, terapeutul va aplica diferite tehnici de masaj, din interior catre exterior, pe toata suprafata corpului tau, maini, brate. Muschii tai vor fi intins cu ajutorul pietrelor si uleiurilor, precum vor fi folosite si tehnici de presopunctura specifice pentru o relaxare deplina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.