Despre tabla neagra striata, un material de top in categoria ei!

Unul din materialele realizate din otel care se afla in topul cumparatorilor este tabla neagra striata.

Tabla neagra striata are un mare avantaj dat fiind faptul ca una dintre fetele acestui material are o serie de striati proeminente. Acestea joaca un rol extrem de important in cadrul diverselor proiecte. Rolul principal al striatilor tablii negre striate este acela de a proteja persoanele de alunecare in anumire zone unde umiditatea este foarte ridicata.

De asemenea, se mai regasesc o serie de proprietatii importante la acest material datorita faptului ca este trecuta prin procesul de laminare la cald atunci cand este fabricata.

Unde se poate intrebuinta tabla neagra striata?

Tabla neagra striata are mai multe intrebuintari, dar in special unul din tipurile de proiecte in care aceasta este foarte adesea intrebuintata este atunci cand este nevoie de protectie impotriva alunecarii. Spre exemplu, vei putea intalni acest tip de tabla in cadrul constructilor scarilor sau in zona cailor de acces pietonal, in care umezeala este prezenta.

Cum a fost punctat si anterior, aceasta tabla are striati care protejeaza foarte bine zonele. Un alt loc in care aceasta tabla poate fi folosita fara probleme este in cazul constructilor navelor maritime, caci contactul cu apa este permenent.

Ce caracteristici principale se regasesc la tabla neagra striata?

Cand vine vorba de tabla neagra striata aceasta are trei caracteristici foarte importante care sunt foarte folositoare in cadrul diverselor proiecte de constructii.

  • Proprietatea de baza a acestui material este aceea ca este un material anti-alunecare, tocmai datorita striatilor proeminente de pe una dintre fete.
  • O alta proprietate pe care o are tabla neagra striata este capacitatea ridicata la uzura si rezistenta ridicata. Acest lucru se datoreaza in ceea mai mare parte faptului ca este trecuta prin procesul de laminare la cald. Iar dat fiind ca este un material realizat din otel, are si o durata mare de utilizare.
  • Nu in ultimul rand, clientii pot lua in considerare si suprafata s acu auto-drenaj, astfel ca este foarte usor ca apa sa fie eliminata.

Mesteru Manole are o gama foarte diversa de materiale de constructii, iar fiecare dintre acestea sunt create cu o foarte mare grija. Astfel ca vei putea observa calitatea produselor la fiecare dintre acestea. Nici tabla neagra striata nu face exceptie in acest caz.

tabla neagra striata

Daca iti doresti sa achizitionezi tabla neagra striata de la cel mai de incredere distribuitor de produse, atunci Mesteru Manole este alegerea ideala.

Integrand produsele de la Mesteru Manole in cadrul proiectelor tale vei observa o imbunatatire a calitatii proiectelor tale, acestea avand si o durata de viata mult mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.