Ce sunt urgentele stomatologice?

Exista mai multe tipuri de probleme care pot reprezenta urgente stomatologice, iar pentru locuitorii capitalei exista acum cele mai bune servicii pentru urgente stomatologice non stop Obor, astfel incat pacientii sa nu stea cu durerea pana la ora la care se deschid cabinetele. Se stie ca cele mai multe dureri crunte la nivelul dintilor si maselelor apar seara si noaprea, la ore la care cabinetele stomatologice sunt inchise, ceea ce inseamna ca serviciile non-stop sunt cele mai cautate.

Specialistii de la https://elveto-dent.ro/ explica ce sunt, de fapt, urgentele stomatologice, avand in vedere faptul ca se pare ca un numar mare de persoane nu intelege la ce se refera acestea. Prin urgente stomatologice se inteleg acele dureri groaznice la nivelul dintilor sau gingiilor, dar si alte probleme similare.

Tipuri de urgente stomatologice | urgente stomatologice non stop Obor la Clinica Elveto dent

urgente stomatologice non stop Obor

Cabinetul Elveto Dent ofera inclusiv servicii de extractie masea de minte sectorul 2 pentru persoanele care au nevoie, la orice ora. Maseaua de minte poate genera un disconfort urias si, in functie de locul in care este pozitionata pe maxilar, poate genera trismus – acea amorteala partiala si blocare a mandibulei. In plus, durerea generata de maseaua de minte este insuportabila si, de cele mai multe ori, nu trece cu calmante, indiferent de cat de puternice ar fi acestea. Durerea de masea de minte este cu siguranta o urgenta stomatologica.

O alta urgenta stomatologica mai putin intalnita este spargerea unuia sau mai multor dinti. Aceasta problema poate aparea in urma unui accident sau chiar in urma unui conflict cu violenta fizica. Ideea este ca, in functie de cat de mult este spart dintele, se poate ajunge cu usurinta la nerv sau la tesutul moale numit dentina si pacientul va simti durere ori de cate ori deschide gura, inghite, atinge dintele sau incearca sa manance sau sa bea apa. Este important ca dintele sa fie reparat sau ca nervul sa fie neutralizat pentru ca pacientul sa isi recapete starea de confort. Ulterior se poate trece, in sedintele urmatoare, la protezarea dintelui daca este cazul.

Infectia aparuta la nivelul dintilor este o alta urgenta stomatologica pentru care pacientul trebuie sa se prezinte rapid la medicul stomatolog. Chiar daca, dupa ce procesul infectios se opreste din evolutie, ajungand la apogeu si umfland uneori o jumatate din fata, durerea nu se mai simte, conteaza foarte mult ca pacientul sa vina la cabinet pentru drenarea pungii de infectie, inainte ca o parte din aceasta sa se incapsuleze si sa genereze alte probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.