Aboneaza-te la beneficii

Anul 2018 vine cu noutati interesante si vrem sa le impartasim cu tine. Asa ca hai sa pastram legatura!

In plus, la abonare iti oferim si un bonus sau chiar un Super bonus, in functie de specificul companiei pe care o reprezinti.

 

BONUS:

Toti cei care se aboneaza la newsletter-ul nostru primesc pachetul Pack 2. Acesta consta in postarea pe PR2Advertising.ro a doua articole cu link si foto, promovarea acestora in carouselul de pe homepage si inserarea lor in newsletter-ul trimis catre baza noastra de date.

 

SUPER BONUS:

Aboneaza-te, scrie-ne despre compania ta si poti face parte dintre cei 5 care primesc unul dintre materialele de mai jos:

Un interviu cu specialistul PR/Marketing al companiei tale si publicarea acestuia pe PR2Advertising.ro

Un interviu pe site-ul Afaceri si leadership feminin, daca esti antreprenoare.

Un interviu cu managerul companiei si publicarea acestuia pe Profitinfo.ro

Daca vrei sa te inscrii pentru SUPER BONUS, completeaza in formular si detaliile cerute, impreuna cu SUPER bonusul pentru care optezi.

Te rugam sa iti confirmi abonarea la newsletter-ul PR2Advertising.ro

Pentru abonare, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

Adresa de email (obligatoriu)

Detalii despre compania ta si despre tine sau reprezentantul pentru care doresti sa obtii SUPER Bonus. Nu uita sa mentionezi si ce SUPER bonus doresti.

*Te vom anunta daca ai primit SUPER BONUS pana la data de 10 mai 2018. Pentru a intra in selectia pentru SUPER BONUS e nevoie sa ne trimiti date despre compania ta si despre reprezentantul companiei, precum si SUPER bonusul pentru care optezi, cel tarziu pana pe 15 aprilie 2018. De asemenea, e nevoie sa fii abonat la newsletter, pentru a beneficia de orice bonus.

Te asteptam, cu drag, alaturi de noi! 🙂