Afaceri, PR / Publicitate — 08/10/2017 at 13:04

Vrei sa inveti GRATUIT cum sa creezi campanii eficiente de promovare? Participa la conferinta Targetare si campanii eficiente

by

Participa gratuit la a III-a editie a conferintei Targetare si campanii eficiente. Evenimentul organizat de PR2Advertising.ro are loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, joi, 19 octombrie, incepand cu ora 9.30. Cum sa vorbesti cu publicul tau, cum sa creezi un site care vinde sau cum sa realizezi campanii eficiente pe Facebook sunt doar cateva dintre temele de discutie din cadrul evenimentului.

Petrisor Obae (Paginademedia.ro), Radu Ciofu (SEOmark.ro), Simona Mincu (pastel) si Adelina Oprea (Champaigns) sunt cativa dintre speakerii prezenti la eveniment.

In cadrul conferintei, afli cum concepi o campanie eficienta, cum obtii mai multe conversii si mai multi clienti, dar si cum targetezi audientele si cum concepi cel mai eficient mesaj pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile tale.

Data si locatie conferinta Targetare si campanii eficiente, editia III

Data desfasurare: 19 octombrie 2017
Interval orar: 9.30-14.30
Locatie: Premier Palace (Bd. Ghencea nr 134, Bucuresti)
Participarea este GRATUITA: inscrie-te completand formularul din pagina conferintei.

Conferinta “Targetare si campanii eficiente” face parte dintr-o serie de evenimente pe care PR2Advertising.ro le organizeaza cu scopul de a pune in legatura specialisti si reprezentati ai unor companii de top cu persoane interesate de tot ceea ce inseamna PR, advertising, marketing si promovare online si offline.

Participarea la conferintele organizate de PR2Advertising.ro este gratuita. Grabeste-te si tu sa te inscrii, locurile sunt limitate. Inscrie-te aici!

Sponsor principal: Carrefour Romania

Sponsori secundari: SEOmark.ro, Invox.ro

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Parteneri media secundari: 9am, acasa.ro, business24, LivePR, Romania Libera, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Bloguri partenere: Andranistor.ro si PRcafe.ro

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.