Afaceri — 21/09/2016 at 15:02

Vino sa o intalnesti pe Raluca Radu, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie

by

Raluca Radu, Country Manager Answear Romania, Owner MTH Digital & Co-Organizator GPeC, va participa ca speaker la conferinta “Targetare si campanii eficiente”. Evenimentul organizat de PR2Advertising.ro va avea loc in data de 4 octombrie, la Premier Palace, in Bucuresti.

Cine este Raluca Radu

Raluca RaduRaluca Radu,

Raluca Radu este Country Manager Answear.ro, Owner MTH Digital – agentie de strategie online si marketing digital – si Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Avand o experienta de peste 11 ani in marketing digital si strategie de business online, Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de comert electronic, fiind lector de e-commerce si consultant in zona de strategie online pentru startup-uri aflate la inceput de drum.

In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piata a business-ului OLX.ro si cresterea acestuia si a condus cu succes echipe si proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. De asemenea, Raluca are o puternica experienta in zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web si implicandu-se ca mentor sau advisor in startup-uri tech autohtone.

Absolventa de Automatica si Calculatoare si pasionata de matematica, Raluca este convinsa ca datele si logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

Vino si tu sa o intalnesti pe Raluca Radu, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie 2016.

Participarea la conferintele PR2Advertising.ro este gratuita. Inscrie-te la conferinta aici.

Sponsor principal: SEOmark.ro

Sponsori secundari: AiPR.ro, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), POLIGLOT (Centru de limbi straine), Invox

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Perteneri media secundari:  9am, Acasa.ro, Business24, Calendarevenimente.ro, Garbo, LivePR, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Bloguri partenere: Andranistor.ro, Dianasolomon.wordpress.com, Emilcalinescu.eu, Ralucauluiteanu.eu, Mariuscalin.ro, Prcafe.ro.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.