Afaceri — 21/09/2016 at 15:56

Vino sa o intalnesti pe Ozana Giusca, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie

by

Ozana Giusca, Small Business Growth Expert, CEO & Founder Tooliers, va participa ca speaker la conferinta “Targetare si campanii eficiente”. Evenimentul organizat de PR2Advertising.ro va avea loc in data de 4 octombrie, la Premier Palace, in Bucuresti.

Cine este Ozana Giusca


ozana giuscaOzana Giusca, Small Business Growth Expert, CEO & Founder Tooliers

De-a lungul carierei antreprenoriale, Ozana a facut afaceri in retail, fashion, masini second hand si altele. Considera ca a facut toate greselile posibile, iar in 2008 a trebuit sa se reinventeze complet. A decis sa devina consultant in cresterea afacerilor si sa organizeze workshop-uri tocmai pentru a-i ajuta pe antreprenori sa nu faca aceleasi greseli. In prezent companiile ei din Statele Unite, Marea Britanie si Romania vand cu succes in toata lumea.

A avut privilegiul sa fiu aleasa membru in Advisory Board al CASS Business School (City University Londra) si sa fie votata in top 100 Women in Tech in Silicon Valley. In urma publicarii best-sellerului „Shorcut to Business Succes” a fost invitata sa vorbeasca pe scena alaturi de experti de top precum Andy Harrington si Gerry Robert…

Ozana organizeaza acum workshop-uri pentru ca stie ca poate sa ajute antreprenorii sa-si puna pe roate o afacere care sa ii serveasca intr-adevar. O afacere pe care sa o faca din pasiune si care sa le aduca viata pe care o iubesc.

Vino si tu sa o intalnesti pe Ozana Giusca, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie 2016.

Participarea la conferintele PR2Advertising.ro este gratuita. Inscrie-te la conferinta aici.

Sponsor principal: SEOmark.ro

Sponsori secundari: AiPR.ro, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), POLIGLOT (Centru de limbi straine), Invox

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Perteneri media secundari:  9am, Acasa.ro, Business24, Calendarevenimente.ro, Garbo, LivePR, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Bloguri partenere: Andranistor.ro, Dianasolomon.wordpress.com, Emilcalinescu.eu, Ralucauluiteanu.eu, Mariuscalin.ro, Prcafe.ro.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.