Afaceri — 21/09/2016 at 14:32

Vino sa o intalnesti pe Andra Nistor, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie

by

Andra Nistor, Marketing Manager Romania & Ungaria TÜV SÜD, va participa ca speaker la conferinta “Targetare si campanii eficiente”, pe care PR2Advertising.ro o va organiza in data de 4 octombrie, la Premier Palace, in Bucuresti.

Cine este Andra Nistor

andra-nistorAndra Nistor, Marketing Manager Romania & Ungaria TÜV SÜD

Dupa ce timp de 9 ani a acumulat experienta in departamentele de publicitate si marketing ale publisherilor Mediafax Group, Intact Media Group si Medien Holding, Andra Nistor coordoneaza departamentele de marketing din Romania si Ungaria ale TÜV SÜD, reputatul organism german in domeniul testare-inspectie-certificare. Focusul principal il reprezinta adaptarea strategiei de marketing la pietele celor doua tari, targetarea, optimizarea, masurarea in timp real si eficientizarea investitiilor de marketing.

“Cred cu tarie oamenii fac lumea sa se invarta si ca, atata timp cat ai angajati fericiti, vei avea si clienti fideli. Cred ca orice relatie trebuie sa aiba la baza comunicarea si mai cred ca inainte sa comunici trebuie sa stii sa asculti si sa intelegi nevoia consumatorului, altfel iti va fi imposibil sa ii satisfaci pana si cea mai mica cerinta.”

Vino si tu sa o intalnesti pe Andra Nistor, speaker la conferinta PR2Advertising.ro din 4 octombrie.

Participarea la conferintele PR2Advertising.ro este gratuita. Inscrie-te la conferinta aici.

Sponsor principal: SEOmark.ro

Sponsori secundari: AiPR.ro, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), POLIGLOT (Centru de limbi straine), Invox

Partener media principal: Comunicatedepresa.ro

Perteneri media secundari:  9am, Acasa.ro, Business24, Calendarevenimente.ro, Garbo, LivePR, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Bloguri partenere: Andranistor.ro, Dianasolomon.wordpress.com, Emilcalinescu.eu, Ralucauluiteanu.eu, Mariuscalin.ro, Prcafe.ro.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.