Imobiliare — 17/03/2017 at 14:34

Vile si case disponibile la vanzare in Bucuresti prin Agentia Regatta

by

Vile si case disponibile la vanzare in Bucuresti prin Agentia imobiliara RegattaExpertii Regatta au pregatit pentru dumneavoastra o selectie unica, destinata clientilor care isi doresc case spatioase si un stil de viata deosebit. Locuintele confortabile promovate de agentia imobiliara se afla in zone de exceptie ale capitalei: peste 300 de proprietati sunt prezentate online pe site-ul Regatta, avand locatii precum Herastrau, Dorobanti, Primaverii, Baneasa  sau Otopeni.

Aceste vile elegante sunt disponibile la vanzare in Bucuresti prin intermediul acestei performante companii imobiliare, a carei activitate este dedicata celor mai pretentiosi cumparatori. Departamentul proprietatilor de vanzare al agentiei cuprinde cartiere selecte din Bucuresti, alese conform unor criterii stabilite cu profesionalism.

Un prim criteriu se refera la zonele unde se afla cele mai cautate imobile: cartierele rezidentiale, centrale si ultracentrale se afla pe primele locuri in preferintele clientilor care isi doresc vile elegante.

Un alt criteriu consta in calitatea amenajarilor interioare si exterioare ale acestor proprietati si, nu in ultimul rand, tine de stilul locuintei respective. Consultantii imobiliari ai companiei Regatta au scos la vanzare o serie de case de o eleganta desavarsita, al caror design le plaseaza in zona clar delimitata a locuintelor de lux. Peste 80 de case sunt disponibile in Baneasa, iar propunerile de vanzare ale specialistilor includ 17 vile din Pipera. Viitorii proprietari ai acestor imobile superbe din Bucuresti vor beneficia de parcuri, zone linistite, terase de lux, saloane performante de spa si scoli foarte bune, avand sediul in aceste cartiere de exceptie din capitala.

Peste 300 de vile si case disponibile la vanzare in Bucuresti

Agentia imobiliara Regatta si-a propus sa ofere clientilor sai unele dintre cele mai frumoase vile si case disponibile la vanzare in Bucuresti la categoria locuintelor de lux. Indiferent de locatie (in general, consultantii imobiliari ai acestei companii de top pun accent pe proprietati din zone selecte precum Primaverii, Pipera, Baneasa, Iancu Nicolae sau Otopeni), exista anumite caracteristici comune pentru toate vilele disponibile prin intermediul Regatta: amenajari interioare de calitate, camere spatioase, facilitati de ultima generatie si sisteme moderne de incalzire si aer conditionat. Pretul unei superbe vile de vanzare situata in zona Domenii din Bucuresti poate ajunge la suma de 600000 euro, iar o casa din se vinde la pretul de prin agentia bucuresteana Regatta.

Inainte de toate, cei care si-au propus sa cumpere un imobil modern in capitala (capabil sa le ofere tot confortul pe care si-l doresc) trebuie sa tine cont de anumite aspecte: zona respectivei case de vanzare trebuie sa fie centrala sau ultracentrala (aceasta moderna companie din Bucuresti va pune la dispozitie vile in Cotroceni, Calea Victoriei sau Dorobanti), iar amenajarile trebuie sa corespunda standardelor inalte stabilite de expertii Regatta.

Oferte unice prin Agentia Regatta Imobiliare – case si vile de vis disponibile in Bucuresti

Oferta de locuinte luxoase propusa de agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti cuprinde o superba vila exclusivista de 12 camere din Otopeni. Conceptul acestei case este unic si ambianta sa speciala se datoreaza unui stil modern si plin de personalitate.Agentia Regatta si-a propus sa ofere cumparatorilor locuinte cu design unic, iar ofertele disponibile va vor uimi prin eleganta lor iesita din comun. Compania aduce in atentia dumneavoastra o serie impresionanta de vile de lux si case disponibile la vanzare in cartiere de exceptie.

 

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.