Vertu Romania contracareaza piata telefoniei cu o colectie de gadgeturi moderne Signature Touch!

O regandire a telefonului de lux clasic, Vertu a adus pe piata din Romania colectia de telefoane Vertu Signature Touch! Vibe-ul pe care Vertu il doreste sa il transmit pe piata telefoniei mobile din Romania este acela ca telefoanele mobile de lux sunt cele care definesc stilul de viata indicat pentru secolul XXI, o era a modernitatii care va indeamna catre fosirea accesoriilor premium!

Vertu Signature Touch – gadgetul care impresioneaza prin stil si eleganta

Vertu Romania a construit o identitate pentru fiecare dintre dumneavoasta cu ajutorul colectiei Vertu Signature Touch, telefoanele de lux care ating preferintele cu inalte exigente! Conectat permanent la nevoile clientilor care respecta luxul si eleganta, producatorul britanic Vertu este cel care aduce un concept inovator in Romania.

A folosi un telefon Vertu Signature Touch inseamna a purta semnatura artizanului specializat care lucreaza cu pasiune pentru a crea un gadget unic, un telefon-bijuterie! Vertu a luat nastere din dorinta de a se diferentia prin calitate si autenticitate, tocmai de aceea pretul unui telefon poate atinge sume substantiale, insa investitia va fi una aplaudata. Ceea ce face telefonul Vertu Signature Touch o bijuterie sunt urmatoarele caracteristici:

  • Este un smartphone ultraperformant, intrucat foloseste tehnologia de ultima ora
  • Materialele din care este creat sunt indubitabil rezistente, titanul fiind principalul element folosit de artizani
  • Husa telefonului este din piele naturala, iar in ceea ce priveste personalizarea gadgetului, artizanii pot folosi incrustari din pietre pretioase

Impresionand prin stil, eleganta si rafinament Vertu Signature Touch este smartphonul care a aduce un plus de valoare colectiei de telefoane premium!

Despre Vertu Romania

Ceea ce se mai poate despre producatorul britanic Vertu este faptul ca el este prezent in peste 66 de tari, iar telefoanele sale de lux sunt binecunoscute la nivel mondial! Avand o colaborarea armonioasa cu importatorul autorizat Novicio Luxury Division, Vertu a reusit sa aduca in Romania toate modele de telefoane premium pe care le produce in Anglia, iar toti cei care doresc sa testeze cele mai valoaroase gadgeturi ale momentului pot veni in showroom-ul aflat pe  str. Putul lui Zamfir, nr. 37, Bucuresti!

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.