Va intereseaza un curs de arhivist? Inscrieti-va la Stefadina.ro

stefadinaOrice persoana cu studii superioare interesata de un curs de arhivist cu acreditare se poate inscrie pe platforma Stefadina.ro la cursurile organizate si sustinute de echipa de specialisti de la Stefadina. Acreditarea cursului este oferita de A.N.C. pentru parcurgerea integrala a partii teoretice si a partii practice a cursului de la Stefadina.ro si pentru promovarea testului final reprezentand dovada asimilarii competentelor incluse in standardul ocupational de Arhivist.

A.N.C. (Autoritatea Nationala a Calificarilor) ofera acreditari numai in cazul in care cursul de specialitate prezinta o tematica integrala, o durata corespunzatoare si un grad ridicat de profesionalism.

Arhivistica se invata printr-un curs acreditat organizat de Stefadina.ro

curs arhivist

Desi exista si o Facultate de Arhivistica, cei care lucreaza deja cu arhivele si doresc specializarea la locul de munca pot obtine acreditarea pentru ocupatia de Arhivist, astfel devenind specialisti in arhivistica. De asemenea, persoanele cu studii superioare care nu au lucrat pana acum cu arhivele pot sa faca primul pas in cariera de arhivist prin absolvirea acestui curs acreditat.

Iata prin ce se caracterizeaza cursul organizat periodic de Stefadina:

  • Formatorii de la curs sunt profesori universitari de specialitate si arhivisti cu experienta indelungata, cu studiile superioare urmate la Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie „Al. Ioan Cuza” din Bucuresti; acestia sunt specialisti care presteaza in cadrul echipei Stefadina toate serviciile legate de arhivistica pentru clientii companiei Stefadina
  • Cursul de arhivist se intinde pe parcursul a 25 de zile, iar ca ore efective de curs, implica 186 de ore (partea teoretica implica 63 de ore, iar partea practica este de 123 de ore, asadar de 2 ori mai mult fata de partea teoretica)
  • Practica din cadrul cursului se desfasoara in conditii reale de munca, pentru clienti ai companiei Stefadina.ro, astfel dobandindu-se abilitati reale de lucru; un mediu de lucru simulat ajuta, insa un mediu de lucru real este net superior, mult mai potrivit
  • Ulterior cursului, si promovarii testului final, se obtine un certificat de absolvire acreditat de A.N.C. si avizat de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

Tematica acestui curs de arhivistica de la Stefadina.ro inglobeaza toate aspectele activitatii

curs arhivist

Tematica acestui curs de arhivist este structurata in concordanta cu normele impuse de Autoritatea de profil si de Ministerele care acorda avizul. Aceasta se compune din norme de elaborare a instrumentelor de lucru folosite ulterior in activitate, din cai si modalitati de prelucrare a documentelor, precum si din dobandirea de abilitati de coordonare a actunilor de conservare a arhivei.

Arhivarea electronica propriu-zisa este inclusa la randul ei in tematica afisata pe site-ul Stefadina.ro pentru cursul de arhivist organizat. Cei interesati pot afla mai multe informatii fata de cele trecute pe site prin apel la oricare dintre numerele de telefon 0733.810.526 sau 0756.716.638. Pentru comunicarea in scris cu doamna Cristina Bulfan, reprezentanta Stefadina.ro in legatura cu acest curs, adresa de e-mail cristina.bulfan@stefadina.ro este disponibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.