Imobiliare — 16/05/2017 at 10:56

Totul despre vanzarile de case si vile in Popesti Leordeni

by

Cumpararea sau vanzarea unei case sau a unei vile nu este un proces atat de simplu pe cat pare. Pentru ca ai multi pasi de urmat pana sa ajungi sa inchei un contract de vanzare sau de cumparare a unui apartament, ori a unei case sau vile

Ce sa faci ca sa vinzi mai repede o casa

Daca ai de scos la vanzare o casa sau o vila in Popesti, ori in orce alta localitate din tara, trebuie sa stii ca poti sa o vinzi mai repede, daca apelezi la cateva sfaturi practice.

In anuntul de vanzare trebuie sa pui cele mai frumoase poze ale casei, cu descrierea nu foarte amanuntita, ci doar a aspectelor importante, cele care il intereseaza pe om cu adevarat. Intereseaza-te foarte bine care este pretul zonei, tu stabileste un pret un pic mai mare, pentru ca apoi sa ai de unde sa negociezi si sa poti lasa un mic discount. Astfel, te poti asigura ca un potential cumparator nu ar putea sa gaseasca o casa mai ietina decat cea pe care tu o scoti la vanzare!

Daca vila pe care urmeaza sa o vinzi dispune si de o curte sau de o gradina, este un mare atu, pe care trebuie sa il scoti in evidenta. Pentru ca multi dintre cei care isi doresc sa se mute la casa fac asta pentru a avea un spatiu afara, unde sa amenajeze un foisor sau un loc de gratar, unde sa se vada cu prietenii, la sfarsit de saptamana. Este foarte important sa specifici acest lucru si sa scoti in evidenta si alte atuuri. De exemplu poti spune ca in zona este liniste si te poti baza, de asemenea, pe faptul ca in apropiere exista o statie pentru un mijloc de transport in comun sau, de ce nu, chiar statie de metrou – mai ales daca vila este situata la un cartier marginas al unui Totuloras.

Trebuie, de asemenea, sa tii cont ca este nevoie de multe acte pentru vanzari case vile Popesti Leordeni, insa exista variante cum ar fi NemarRezidential care iti pot fi alaturi pentru a vinde si mai rapid!

Sa nu incerci sa pornesti la drum fara sa ai aceste documente in regula! Ti-ar fi mai usor sa gasesti o agentie imobiliara care sa se ocupe de vanzarile de case si vile in Popesti, pentru ca te scapa de drumuri pe la institutiile statului. Insa trebuie sa stii ca toate aceste lucruri nu se fac gratuit, ci totul este contra cost.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.