Tot ce trebuie sa stiti despre teava rotunda trasa

genti dama

Patru mari calitati pe care le ofera teava rotunda trasa

  1. Rezistenta foarte buna la presiune
  2. Forma simetrica perfecta
  3. Rezistenta foarte buna la sarcini mari
  4. Lipsa punctelor de sudura

Teava rotunda trasa se foloseste cel mai mult pentru realizarea diferitelor constructii metalice si de asemenea, se mai foloseste si pentru transportul fluidelor sub presiune (gaze, apa, etc.).

De ce avantaje beneficiati daca utilizati teava rotunda trasa?

Primul avantaj pe care il are la utilizare teava rotunda trasa este capacitatea pe care o are aceasta de a rezista foarte bine unor presiuni ridicate. Avand in vedere ca nu are puncte de sudura, acest lucru face ca acest material sa ofere o rezistenta pe intreaga sa lungime si astfel nu exista puncte in care aceasta poate ceda presiunii exercitate de anumite lucruri.

In plus, acest lucru ajuta efectuarea unui calcul de presiune cat mai exact, deoarece nu mai trebuie luata in calcul calitatea sudurii existente. Desi teava rotunda trasa are uneori un pret un pic mai mare decat teava sudata, acest lucru este practic anulat de capacitatea crescuta la presiune pe care aceasta o are. Acest aspect este un avantaj foarte mare, deoarece se poate folosi teava rotunda trasa mai subtire si mai usoara, aspect care conduce la o reducere a cheltuielilor in final.

Tot datorita faptului ca nu are puncte de sudura, teava rotunda trasa are o sectiune transversala perfect rotunda.
Un alt avantaj de mentionat este faptul ca teava rotunda trasa se comporta foarte bine in conditii dure, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi utilizata in medii cu termperaturi foarte ridicate sau foarte joase.

Aceste avantaje prezentate mai sus fac ca teava rotunda trasa sa fie materialul preferat al constructorilor pentru o gama variata de aplicatii precum: constructia de nave marine, conducte, platforme petroliere, elemente cu o presiune ridicata, echipamente din domeniul petrolier etc.
De asemenea, aceasta teava poate fi folosita foarte bine si in domeniul constructiilor metalice, fiind in general folosita ca element structural, in locurile unde este nevoie de o rezistenta ridicata.

Mesteru Manole comercializeaza online teava rotunda trasa la cel mai bun pret

Pe site-ul magazinului online de materiale de constructii, www.mesterumanole.ro gasiti o gama mare de materiale de cosntructii pe care le puteti comanda online simplu si rapid. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza online o gama foarte variata de produse la preturi foarte bune.
Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta personalizate puteti apela numarul de telefon 0741 238 406 sau puteti trimite un email la office@mesterumanole.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.