Termopane Salamander Bluevolution – Izolare termica si fonica garantata

termopan Salamander Bluevolution cu profil PVC
Termopanele Salamnder sunt modele de geamuri termopan de origine germana. Salamander este un producator recunoscut in domeniul tamplariei si al profilelor de pvc. Acesta ofera clientilor o gama de termopane prin care izolarea termica, dar si cea fonica respecte cele mai inalte standarde. Pentru astfel de beneficii cei de la Salamander, au creat gama de termopane Salamander Bluevolution, obtinuta prin intermediul unei tehnologii sofisticate, care rezista foarte mult in timp.

Avantajele termopanelor Salamander Bluevolution

Geamurile tip termopan Salamander Bluevolution au profile din PVC, foarte rezistente in timp, dar si la diferite substante chimice, precum si la modificari bruste de temeperatura. Acestea au profile din PVC cu 6 camere de izolare termica, care ofera un plus in ceea ce inseamna etansarea ferestrei termopan la vant, ploaie si praf.

Izolarea termica a geamurilor termopan Salamander Bluevolution cu profil PVC este realizata prin intermediul geamului triplu, dar si prin intermdiul a 3 garnituri de etanjare sudabile si a uneia cauciucata, confectionata din silicon.

Gama de ferestre Salamander Bluevolution este una larga, disponibila atat in modele de ferestre, cat si de usi de balcon, usi interioare, usi exterioare si ferestre sau usi culisante. Culorile disponibile pentru termopanele Salamander Bluevolution sunt: Alb, maron, titan mat, bronz deschis si bronz inchis.

Termopane Salamander Bluevolution disponibile in Romania

La noi in tara, termopanele Salamander Bluevolution au venit ca o necesitate. Majoritate gemurilor termopan pe care le gasim la noi pe piata sunt de slaba calitate si care in timp isi pierd total proprietatile de izolare fonica si termica.

Pentru a avea acces la gama de termopane Salamander Bluevolution trebuie sa apelati la o firma specializata din domeniu. Acestea sunt putine deoarece standardele de montare a acestor geamuri trebuie sa fie unele in intregime respectate pentru ca eficienta sa fie una maxima. In acest sens, in piata din Romania, Dafco este una din firmele care ofera clientilor cele mai bune solutii pentru montarea geamurilor termopan Salamander Bluevolution si care respecta in interegime standardele de calitate impuse de producatorul german. Aici gasesti adresa web a firmei Dafco: http://dafco.ro/

Alege calitatea nemteasca a geamurilor tip termopan cu profil PVC Salamander Bluevolution !

Leave a Reply

Your email address will not be published.