Calculatoare / IT — 26/01/2017 at 11:34

Televizorul perfect pentru un living mare

by

Nu te poti muta in casa noua fara sa iti iei si un televizor nou

In sfarsit, ne-am mutat in casa la care am lucrat doi ani de cand am sapat fundatia. A fost munca multa, au fost si nervi destui cu muncitorii care nu au lucrat atat de repede pe cat ne-am dorit noi,  dar in final suntem multumiti, iar ei au facut o treaba buna. Asa ca, de doua saptamani am parasit apartamentul cu 3 camere pentru casuta noastra de lemn, cu trei camere,  mansarda, o bucatarie cat camera cea mare de la bloc si un living in care poti intoarce carul, asa cum  am visat toata viata.

Dupa ce am reusit sa o facem locuibila, ne-am trezit ca vechiul televizor pe care-l aveam in sufrageria de la bloc e minuscul in livingul imens pe care l-am facut in casa noua. Asa ca, am pus vechiul televizor in camera fetitei noastre, iar televizorul din camera ei l-am pus in mansarda.  Problema nou aparuta a fost sa gasim cel mai potrivit televizor pentru locul unde stam cel mai mult timp acasa in timpul zilei, unul cat mai performant si cu un ecran cat mai mare.

E adevarat ca nu ne ramane foarte mult timp dupa o zi de munca la multinationala la care lucram amandoi, insa serile si week-end-urile ni le petrecem destul de des vizionand cate un film sau un concert pe televizor.  Venim seara epuizati de oboseala asa ca, de altceva chiar nu mai avem energie decat foarte rar.  A devenit un obicei ca seara, dupa cina, sa ne punem cate un film la care, recunosc, uneori reusesc sa adorm inainte ca acesta sa se termine.

Ajuns in magazinul de unde ne-am cumparat majoritatea obiectelor electro-casnice si electro-tehnice din locuinta, i-am cerut sfatul angajatului care deja ma stia si care mi-a spus ca acest LG ar fi un model perfect pentru living-ul casei noastre.  Ne-a recomandat acest model pentru ca e mai mult o platforma multimedia flexibila decat un banal televizor.

Cand am ajuns acasa cu el, sotia si fata noastra au fost foarte entuziasmate. Nu le venea sa creada ce claritate perfecta si detalii profunde poate sa ofere. Sotia mea a gasit cel mai bun loc de amplasare in living, facandu-l abia perceptibil atunci cand nu este pornit, iar eu nu mai adorm la filme. Acum asteptam prietenii sa sarbatorim impreuna mutarea in noua casa pentru ca, dincolo de lucrurile materiale, nu trebuie sa neglijam relatiile inter-umane.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.