Calculatoare / IT — 09/02/2017 at 14:18

SmartID.Inventory Starter, programul de inventariere care aduce o serie de avantaje companiei tale

by

Traim intr-un secol in care viteza a devenit un stil de viata in adevaratul sens al cuvantului, iar acest aspect nu ar trebui sa ni se pare o noutate. In conditiile actuale, aproape tot ceea ce ne inconjoara se desfasoara cu rapiditate, fapt pentru care majoritatean companiilor si nu numai, isi indreapta astazi atentia inspre solutii care sa le permita o automatizare a proceselor pe care le desfasoara. Inventarul este un proces care presupune foarte multa migala, mai ales in cazul in care vorbim despre intreprinderi mari unde volumele de marfa sunt de-a dreptul colosale. In aceste conditii, soft-urile de inventariere au devenit o adevarata necesitate pentru aceste medii.

Unul dintre soft-urile de acest gen utilizate la scara larga astazi este SmartID.Inventory Starter de la Idmag, program care este utilizat astazi cu succes in cadrul a numeroase companii pentru procesele de inventariere. In cazul in care nu ai ales sa utilizezi un astfel de program pentru realizarea unui proces de inventarieire in cadrul afacerii tale, iata de ce acum este momentul perfect sa faci acest lucru.

Programele de inventariere sunt mai inainte de toate foarte simplu de utilizat avand in vedere ca dezvoltatorii au optat pentru interfete cat mai prietenoase, astfel incat orice proces de inventariere sa devina unul cat mai facil. In plus, inventarierea se poate face foarte simplu chiar si la raft prin intermediul unui cititor de coduri de bare cu care aplicatia este compatibila. In acest fel, nu veti mai fi nevoit sa mutati marfa dintr-o parte intr-alta pentru a o putea include in procesul de inventariere.

Inventariere stocuri – Idmag.ro

SmartID.Inventory Starter reprezinta solutia perfecta pentru orice comerciant, mai ales in situatia in care ati decis ca este momentul perfect pentru a renunta complet la procesele de inventariere manuala care sunt departe de a mai fi eficiente in conditiile actuale in care vorbim despre volume de marfa din ce in ce mai mari. Totodata, odata ce procesul scanarilor este complet, aplicatia va crea in mod automat un fisier de tip CSV cu rezultatul scanarilor. In acest fel, veti avea posibilitatea de a vedea mult mai usor care sunt performantele atinse de catre intreprinderea dumneavostra pe o anumita perioada de timp.

Idmag este principalul furnizor de echipamente si solutii industriale din Romania care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu variat de produse si servicii la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.