Sistemele de iluminat stradal cu led de la LED-Zone sunt in plina campanie de oferte promotionale

Iluminatul public s-a extins atat in marile orase, dar si in cele mai indepartate sate sau comune, iar costurile energiei electrice necesare iluminarii stradale au crescut si ele substantial. Datorita faptului ca cererea de sisteme de iluminat stradal cu LED este din ce in ce mai mare, oferta celor de la LED-Zone s-a marit si ea. In acest magazin online clientii vor gasi sisteme de iluminat stradat cu leduri de o calitate de top, la preturi imbatabile.

De ce sa folositi un sistem de iluminare stradal de la acest magazin online

logo led-zone

Spatiile stradale au nevoie de lumina din abundenta, astfel incat drumurile de acces, parcarile, parcurile si toate celelalte spatii sa prezinte siguranta pentru toti aceia care trec in zonele respective. Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor sai, LED-Zone le pune la dispozitie o gama variata de sisteme pentru iluminat stradal cu leduri, foarte variate, astfel incat fiecare sa isi gaseasca produsul dorit. Toate sistemele de iluminat stradal se bazeaza pe tehnologia LED, prezentand, astfel, o multime de beneficii pentru cei care le aleg.

Cateva dintre avantajele sistemelor de iluminat stradal cu LED, achizitionate de la magazinul online LED-Zone veti gasi mai jos:

produse de iluminat stradal la preturi bune

  • Consumul unor sisteme de iluminat stradal cu leduri este redus aproape la jumatate decat in cazul corpurilor de iluminat stradat traditionale. In plus, nu se percep costuri suplimentare pentru mentenanta
  • Chiar daca investitia in cazul iluminatului stradal cu leduri este ceva mai costisitoare initial, ea se va amortiza in cel mai scurt timp, datorita economiilor obtinute prin reducerea consumului energetic
  • Randamentul iluminatului stradal cu LED este, de asemenea, superior, iar calitatea luminii este de necontestat
  • In cazul sistemelor de iluminat cu leduri, acestea au o rezistenta marita la socuri si vibratii ori solicitari mecanice. Ele sunt si ecologice si nu prezinta in componenta lor articole periculoase pentru mediu

LED-Zone pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de sisteme pentru iluminat stradal cu leduri, de cea mai buna calitate. In plus, in aceasta perioada preturile lor sunt cu mult scazute, motiv pentru care acesta este momentul perfect in care se pot achizitiona aceste articole. Asadar, in aceasta perioada, pentru o lampa cu LED pentru iluminat stradal, de 12 W se va plati suma de 125 de lei (initial costul era de 175 de lei).

Tehnologie led avansata cu multiple beneficii pentru utilizatori

Magazinul online LED-Zone ofera clientilor sai o gama variata de sisteme de iluminat, bazate pe tehnologia LED: benzi, becuri, spoturi, tuburi, panouri slim, proiectoare, lampi pentru iluminat industrial si stradal. Acestea impresioneaza prin calitatea confectionarii lor, dar si prin preturile competitive. Pentru comandarea oricarui produs de pe site, clientii pot apela numarul de telefon 0726.715.365, sau prin e-mail, la adresa comenzi@led-zone.ro. Livrarea produselor se va face folosind sistemele de curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil.

In plus, pentru consultanta tehnica, clientii pot apela numarul de telefon 0728.964.967, sau prin e-mail, la adresa office@led-zone.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.