Siguranta copiilor este pe primul loc pentru parintii acestora. Acum parintii isi transporta in siguranta copilul cu masina cu ajutorul unui scaun auto pentru bebelusi de la ilBambino

Cunoastem cu totii numarul mare de accidente auto ce au loc zilnic in Romania, de aceea protejarea celor mici atunci cand acestia sunt transportati cu masina este vitala cu atat mai mult cu cat la inceputul acestui an s-a dat o lege ce permite amendarea soferilor care transporta bebelusii in masina fara scaun auto.

alege cu grija un scaun auto pentru bebelusul tau

Scaunele auto de la ilBambino au fost special concepute pentru a le oferi celor mici siguranta si confort in timpul plimbarii cu masina. Diversitatea de modele fac ca aceste scaune auto pentru bebelusi sa se adreseze multor categorii de copii mici indiferent de greutatea si varsta lor. Gama ce cuprinde scaune auto fabricate de producatori renumiti precum Baby Merc, Baby Care, Baby Design, KinderCraft si nu numai ofera o garantie pentru calitatea scaunelor de copii comercializate de catre cei de la ilBambino.

Aceste scaune auto pentru protejarea micutilor dispun de centuri de siguranta in 5 puncte acestea fiind reglabile pe verticala. Totodata un alt sistem  de protectie de care dispun scaunele auto pentru copii de la ilBambino este cel pentru impact lateral pentru cap, piept si picioare.  Sistemul numit Gonomics este unul de circulatie a aerului pe intreaga suprafata a spatarului pentru ca bebelusul sa beneficieze de un confort mare.

Materialele acestor scaune auto pentru bebelusi sunt de calitate ridicata oferindu-le celor mici confort dar si siguranta in acelasi timp. Tapiteria este fabricata dintr-un material moale si placut la atingere, pielea celui mic putand sa respire in voie. De precizat ca toate scaunele auto de la ilBambino beneficiaza de certificat de siguranta care atesta calitatea si siguranta acestora. La ilBambino gasiti si accesoriii pentru scaune auto precum huse in functie de sezon,  baze auto, adaptori pentru cosulet auto si nu numai.

Despre ilBambino

logo ilbambino

Ilbambino este un magazin nou pe piata produselor pentru copii comercializand articole destinate in special bebelusilor dar si mamicilor. Desi activeaza pe aceasta piata din Romania de doar un an de zile, cei de la ilBambino au reusit sa isi faca un nucleu de cliente care cumpara deseori de la ei datorita calitatii produselor si preturilor foarte bune.###

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.