Auto — 11/04/2017 at 14:37

Si tu cauti piese auto originale dar nu gasesti? Iata rezolvarea!

by

Cand ai o masina, stii ca mai devreme sau mai tarziu, piesele cam incep sa cedeze, mai ales daca masina a fost cumparata la mana a doua.

O vizita la un service auto autorizat este cea in urma careia un sofer afla daca este sau nu nevoie sa inlocuiasca anumite piese de la masina. Si de cele mai multe ori este nevoie, mai ales in conditiile in care pe drumurile din Romania este cam greu sa circuli fara sa intalnesti si portiuni pe care iti poti strica masina, de pilda gropi si denivelari!

Piesele trebuie inlocuite rapid cu unele originale

Piesele auto stricate sau cele care dau semne ca sunt pe punctul de a se defecta trebuie sa fie inlocuite rapid, pentru ca atunci cand ceva nu functioneaza cum trebuie, exista riscul ca o defectiune mai grava sa apara, ceea ce inseamna mai mult timp petrecut intr-un service auto si mai multi bani cheltuiti pentru a repara o masina.

Piesele auto originale sunt cea mai buna optiune pe care o sofer o are pentru a le inlocui pe cele uzate, pentru ca sunt produse de catre furnizori cu care producatorul auto are contract, ceea ce inseamna ca sunt de o calitate foarte buna si ca se potrivesc perfect la masina. Ambalajul in care vin aceste componente pentru masina este intotdeauna marcat cu un logo al companiei, ceea ce atesta originalitatea piesei.Sunt o optiune potrivita pentru ca sunt garantate de catre producator, au un termen de valabilitate si tin exact cat garanteaza producatorul, nu sunt numai vorbe goale. Cu ele ai certitudinea ca poti conduce in siguranta, pentru ca sunt executate dupa toate standardele aflate in vigoare.

Inconvenientul care ar putea sa apara este cel al banilor, pentur ca unii soferi ar putea prefera sa cumpere piese la mana a doua, pentru ca sunt mai ieftine. Insa este mai bine sa se gandeasca la faptul ca, pe termen lung, vor avea mai multe de castigat in urma unor piese noi. Degeaba cumperi o piesa care nu este originala si nici noua, care se va strica, iar apoi trebuie sa dai din nou bani fie pentru a o inlocui, fie pentru a o repara!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.