Serviciile profesionale de intretinere cladiri, tot mai dorite si in Romania

Servicii de mentenanta cladiri oferite de companii serioase, iata ce cauta din ce in ce mai des administratorii din tara noastra, dovada ca intram si noi, desi cu pasi inca mici, in randul tarilor cu o lunga experienta in acest domeniu.

Trecerea este inca anevoioasa, deoarece multe persoane fizice, ba chiar si reprezentanti ai unor cladiri rezidentiale, cladiri de birouri sau centre comerciale, de-abia au ajuns la faza in care apeleaza pe scara larga la profesionisti cand au nevoie de reparatii urgente sau periodice la apartamentele sau imobilele respective, nu la cunostinte sau, in cazul agentilor economici, la propriul personal, chiar daca nu e de specialitate.

Daca ar fi sa luam doar exemplul alegerii unui instalator autorizat, in locul cuiva care afirma cu tarie ca se pricepe la orice, inclusiv la avariile aparute la instalatiile sanitare sau termice, s-a dovedit in timp cu prisosinta ca un specialist va efectua o lucrare in acest domeniu de mult mai buna calitate, garantata o perioada de timp mai indelungata, plus ca beneficiarul va avea si bucuria de a primi chiar si factura pentru serviciul respectiv, nu va subventiona fara voie munca la negru, asa cum se intampla pana de curand.

Cu toate ca un instalator autorizat – persoana fizica, este o solutie buna la nevoie, totusi exista si servicii de mentenanta cladiri oferite de companii romanesti redutabile, jucatori cu vechime pe aceasta nisa de activitate.

Se ofera acum abonamente de servicii care includ si diverse lucrari periodice sau urgente la instalatiile sanitare, electrice sau termice (si nu numai la ele).

E mult mai sigur ca sa alegi o asemenea varianta, de a colabora cu o firma experimentata, deoarece vei avea siguranta unor lucrari de top, executate de catre specialisti foarte bine pregatiti teoretic, dar mai ales practic.

In plus, acesti agenti economici, persoane juridice, au incheiate si asigurari de raspundere civila, ca sa nu mai vorbim de faptul ca se ofera o garantie beneficiarilor de pana la 2 ani, in raport de lucrarea ce se executa.

Foarte cautate sunt acele abonamente de mentenanta instalatii sanitare si instalatii termice care se refera la intretinerea subsolurilor, intretinerea instalatiilor sanitare si intretinerea instalatiilor termice.

Nu numai persoanele juridice, prin reprezentantii lor (asociatiile de proprietari, de exemplu), dar si persoanele particulare din cladirile rezidentiale, pot ca sa se bucure de functionarea la parametri optimi a instalatiilor tehnico-sanitare individuale, precum si a celor comune, apeland la o asemenea companie de prestari servicii de intretinere imobile.

Cel mai important aspect este acela este ca se pot efectua inclusiv verificari periodice ale instalatiilor respective, ca sa nu mai amintim si de faptul ca se ofera consultanta gratuita de specialitate privind efectuarea lucrarilor necesare de reparatii si revizie in cladiri si apartamentele proprietate personala.

Cu siguranta, in viitorul apropiat aceste firme de prestari servicii intretinere cladiri vor fi tot mai cautate de catre cei interesati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.