Servicii de colectare a deseurilor de plastic oferite de firma Greenglobal.ro

Colectarea plasticului reprezinta acea modalitate de a transforma deseuri in diferite produse, materiale sau substante, fie pentru a isi indeplini functia pe care au avut-o initial, fie pentru a i se da o alta intrebuintare. Plasticul este un material-minune, care este folosit de secole intregi, fiind maleabil, foarte ieftin si destul de rezistent. Pe langa industriile, care se folosesc de el in confectionarea ambalajelor pentru diverse produse, el mai este folosit si pe post de material de costructie, in alte forme. Dar ce se intampla atunci cand plasticul nu ne mai este de folos si trebuie sa scapam de el?

Greenglobal.ro ofera servicii de colectare a deseurilor de plastic

green global servicii de colectare deseuri plastic

Solutia ideala, pentru a nu polua mediul inconjurator ne-o ofera Green Global, compania care activeaza pe piata romaneasca din anul 2012 si care este autorizata de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. Exista numeroase probleme legate de acest material, insa Green Global este una dintre companiile care lupta pentru colectarea deseurilor de plastic, astfel incat sa avem un mediu inconjurator mai putin poluat.

Plasticul este un material care nu este degradabil, decat intr-un timp foarte indelungat, in functie de tipul si de forma deseurilor in care se gaseste.

  • Compania de colectare de deseuri de plastic Greenglobal.ro ne sfatuieste sa precolectam intr-un mod selectiv materialele de plastic, pentru a fi pregatite pentru urmatorii pasi: colectarea si transportarea lor.
  • Dupa ce sunt colectate, trebuie sa fie stearsa orice urma de substante periculose de pe deseurile de plastic, pentru a putea fi folosite in siguranta in urmatorul proces.
  • Urmatorul lucru este reciclarea propriu-zisa, care inseamna ca plasticul sa fie prelucrat din nou, fara a-i fi afectate proprietatile.
  • Acesta este un proces cat de poate de complet, care asigura faptul ca deseurile de plastic au fost eliminate, dar impiedica si producerea de alte plasticuri, intrucat cel vechi este foarte bun de folosit, pentru ca si-a pastrat proprietatile.

Greenglobal.ro ne spune care sunt cele mai raspandite deseuri de plastic care necesita colectare

deseuri plastic

  • Pe primul loc, fiind cel mai intalnit se afla plasticul de tip PET, care este folosit ca si ambalaj pentru anumite bauturi. In plus, numele sau provine de la polietilena tereftalata, care este un polimer obtinut din petrol. PET-urile sunt din ce in ce mai intalnite, fiinnd folosite la ambalare si au o rezistenta crescuta la factorii naturali.
  • Un alt tip de deseu de plastic il reprezinta polietilena, care are densitati diferite, spre exemplu, foliile transparente au o rezistenta scazuta si lazile de transport, care sunt foarte rezistente.
  • PVC-ul este, de asemenea, un deseu, care se foloseste in constructii si in finisaje.
  • Resturile de productie, Plexiglas-ul, alte ladite sunt considerate deseuri.

Firma de colectare de deseuri de plastic Green Global, contribuie la sanatatea oamenilor si la pastrarea unui mediu inconjurator curat, punand la dispozitie serviciile sale in mai multe orase din tara. In urma procesului de colectare, se asigura eliminarea deseurilor si stoparea unei noi linii de produse din plastic, deoarece cele vechi pot fi reutilizate avand aceleas proprietati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.