Servicii complete de medicina muncii la clinica medicala Romgermed din Bucuresti

Clinica medicala Romgermed din Bucuresti va ofera servicii complete de medicina muncii la super preturi. Daca vreti sa beneficiati de super oferte pentru analizele complete de medicina muncii apelati doar clinica medicala Romgermed din Bucuresti pentru a beneficia de servicii profesioniste la inalt nivel oferite de medici cu peste 20 de ani de experienta in domeniu.

Ce reprezinta medicina muncii?

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza exact relatia intre om si munca prestata, adaptarea omului la munca si de asemenea, adaptarea muncii la omul care o efectueaza. Este o arie medicala extrem de vasta ce inglobeaza cunostinte din toate celalalte specialitati medicale. Medicina muncii se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea bolilor profesionale, a accidentelor de munca, cat si cu promovarea sanantatii in randul angajatilor.
Medicul specialist de medicina muncii este legatura directa cu angajatorul si cu reprezentantul angajatilor in probleme legate de promovarea sanatatii la locul de munca si imbunatatirea mediului la locul de munca din punct de vedere al sanatatii angajatilor. De asemenea, medicul este obligat sa supravegheze sanatatea angajatilor respectand bazele prevederilor legale si a riscurilor profesionale.

Ce examinari medicale efectueaza medicul specialist de medicina muncii?

  • Incadrarea corecta a angajatului in munca
  • Adaptarea angajatului la locul de munca in conditiile in care acesta si-a schimbat locul de munca sau a revenit la locul de munca dupa anumite afectiuni pe care le-a avut sau dupa un concediu maternal
  • Control medical periodic conform legislatiei in vigoare
  • Reluarea sau incetarea activitatii profesionale a angajatului la respectivul loc de munca
  • Monitorizarea biologica la care angajatul este expus in cazul in care la locul de munca se emit diverse noxe sau factori climaterici ce-i pot pune in pericol sanatatea acestuie si de asemenea, se ocupa de prevenirea efectelor acestora
  • Supravegherea si tratarea bolilor legate de profesia angajatului
  • Monitorizarea si evaluarea angajatilor ce prezinta boli cronice

Despre clinica medicala Romgermed din Bucuresti

Clinica medicala Romgermed din Bucuresti va ofera o multime de specialitati medicale precum: medicina muncii, endocrinologie, ginecologie, orl, oftalmologie, alergologie, analize complete etc. In cadrul clinicii medicale Romgermed beneficiati de servicii profesioniste oferite de medici care au o experienta de peste 20 de ani, toate oferite la preturi fara concurenta. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite puteti accesa site-ul www.clinicaromgermed.ro unde gasiti toate detaliile. De asemenea, puteti cere o oferta pentru servicii de medicina muncii apeland unul din numerele de telefon 021.311.00.75021.311.00.72 sau trimitand un email la medicina.muncii@clinicaromgermed.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.