Afaceri, Calculatoare / IT — 11/04/2017 at 14:36

SendSMS.ro lanseaza un modul de notificari prin SMS pentru WooCommerce

by

Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, lanseaza modul SendSMS pentru WooCommerce, un plugin foarte util proprietarilor de magazine online construite cu WordPress.

WooCommerce este cea mai populara platforma e-commerce de pe web, acoperind 28% din toate magazinele online existente la nivel global. In Romania, mii de magazine online construite cu WordPress folosesc acest modul, in versiune gratuita sau premium.

Solutia de expedieri SMS ajuta administratorii magazinelor online, care folosesc  WooCommerce, sa livreze informatia corecta la momentul potrivit, oferind clientilor o experienta superioara. Atat vanzatorul, cat si clientul pot fi notificati prin SMS dupa plasarea unei comenzi, iar clientul poate fi anuntat instant cand statusul comenzii se schimba. In plus, administratorii magazinelor online pot trimite campanii SMS publicitare personalizate clientilor existenti.

“ Continuam sa dezvoltam modalitati de comunicare eficiente pentru a sprijini E-commerce-ul romanesc. De-a lungul timpului, am lansat sute de campanii SMS pentru zeci de magazine online si putem afirma cu tarie ca SMS-ul este un instrument de comunicare eficient si rentabil pentru acest segment. Prin lansarea modului SendSMS dedicat celui mai bun pluggin e-commerce pentru WordPress, WooCommerce, venim in sprijinul magazinelor online mici si mijlocii, care doresc sa se depattajeze de concurenta, oferind clientilor o experienta superioara” (Liviu Baltoi, fondator SendSMS).

Avantajele Notificarilor prin SMS:

·        SMS-ul are o rata de deschidere de 95% si, spre deosebire de email-uri, care sunt adesea blocate de filtrul anti-spam, destinatarii primesc imediat SMS-ul si il citesc, in medie, in 5 secunde de la primire.

·        Notificarile prin SMS sunt foarte usor de personalizat. SendSMS iti ofera o varietate de statusuri pentru comenzi pentru o comunicare neintrerupta cu clientii.

·        Este foarte usor sa iti fidelizezi clientii. De exemplu, in editarea statusului unui SMS de tip “Comanda finalizata” puteti include un cupon de reducere de 10% la urmatoarea comanda.  Fiti creativi, iar vanzarile dumneavoastra va vor depasi asteptarile!

Caracteristicile cheie ale pluginului SendSMS:

·        Pluginul SendSMS poate fi instalat si personalizat foarte usor din panoul de administrare al magazinului online.

·        Permite expedierea de notificari SMS personalizate privind statusul comenzii.

·        Poti trimite campanii SMS publicitare catre numerele de telefon din baza de date si le poti personaliza la nivel de : produs cumparat, perioada, suma minima comanda, judet.

 • Posibilitatea de a trimite un SMS test catre orice numar (aveti posibilitatatea sa previzualizati notificarea ce urmeaza sa fie expediata).
 • Posibilitatea de a trimite mesaje selectiv catre oricare dintre clientii care au plasat comenzi pe site-ul dvs.
 • Plugin compatibil cu WooCommerce 2.0+
 • Plugin compatibil cu toate versiunile de WordPress 4.0+
 • Echipa SendSMS iti ofera asistenta gratuita, atat la instalare, cat si post-vanzare.

Instalare si configurare plugin SendsSMS WooCommerce

 1. Descarcati pluginul SendsSMS WooCommerce de la aceasta adresa https://srd.wordpress.org/plugins/sendsms-woocommerce/
 2. Dezarhivati si urcati folderul wc_sendsms in folderul /wp-content/plugins/
 3. Activati plugin-ul din sectiunea Plugins din admin-ul WordPress
 4. Creati un cont pe platforma SendSMS si achizitionati credit. Aceleasi date de autentificare vor fi folosite si pentru configurarea pluginul.
 5. Configurati si personalizati modulul.

Despre SendSMS

SendSMS este activa pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009 si ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi. Clientii SendSMS au posibilitatea de a livra mesaje in peste 170 de tari din lume.

Serviciile de SMS Marketing oferite acopera o gama larga de nevoi: Bulk SMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mail2SMS, SMS2Mail, Portabilitate, Viber Marketing, 2FA (autentificare in 2 pasi).

SendSMS a colaborat in ultimii ani cu platforme e-commerce SaaS romanesti (ContentSpeed, ShopMania, While1) cat si platforme internationale ( SalseManago), dar si cu cei mai importanti jucatori pe piata e-commerce  (eMag, Aoro, Miniprix, Altex, Elefant.ro, Vivre.ro, Floria.ro), oferind servicii de notificare prin SMS adaptate nevoilor vanzatorilor si clientilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina http://www.sendsms.ro

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

One Comment

 1. Exista o line fina intre a fi spamat pe mail cu mesaje sau pe telefon, de regula daca sunt spamat pe telefon cu mesaje intrerup orice legatura cu cel care face asta, dar pe mail, nu ma supara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.