Arhitectura / Design, Retail — 09/03/2017 at 16:41

Sectiunea de becuri si veioze de pe site-ul Decostores – variante elegante pentru living-ul tau

by

Sectiunea de becuri si veioze de pe site-ul Decostores

DecoStores iti ofera variante elegante pentru amenajarea incaperilor din locuinta ta – fie ca vorbim de living sau dormitor, alegerea  corpurilor de iluminat are o importanta deosebita. Farmecul unei simple veioze, asezate discret in sufragerie, poate oferi o nota de personalitate intregii tale locuinte. Sectiunea de becuri de pe platforma online completeaza seria obiectelor elegante de iluminat interior – indiferent de tipul de aplice, veioze sau lustre pe care il vom alege, este bine sa avem mereu la indemana cateva becuri de rezerva.

Chiar si in cazul celor mai frumoase plafoniere sau veioze de pe platforma de mobila, va fi la un moment dat nevoie sa cumparati becuri potrivite, in functie de ambianta pe care doriti s-o obtineti.

Sectiunea corpurilor elegante de iluminat de pe site-ul de decoratiuni (putem vorbi de aplice moderne, plafoniere, veioze, lustre, candelabre si chiar de spoturi) este completata de o variata oferta de becuri de o calitate speciala – frumusetea oricarei lustre sau veioze de pe site se imbina cu designul rafinat si durabilitatea acestor articole care necesita, de asemenea, accesorii de calitate. Prin urmare, expertii DecoStores in amenajari interioare nu au uitat sa aduca la sectiunea de becuri a site-ului unele dintre cele mai bune produse ale unor firme specializate.

Sectiunea de becuri de pe site-ul DecoStores – pentru obiecte de iluminat rafinate

Accesoriile din sectiunea de becuri a site-ului de amenajari interioare sunt “pe masura” gamei elegante de obiecte de iluminat disponibile online. Becurile cu LED in forma de lumanare sunt ideale pentru diverse tipuri de candelabre (forma lor delicata va spori farmecul acestor articole de o frumusete unica, iar ambianta din living va fi pe masura asteptarilor tale), dar pot fi folosite si pentru o mare varietate de aplice, veioze sau lustre.

Spre deosebire de variantele economice cu halogen, aceste becuri emit o lumina calda – acesta este genul de accesorii pe care ti-l doresti pentru a crea o ambianta placuta si primitoare in caminul tau. Multe alte produse de ultima generatie pot fi gasite la sectiunea de becuri a platformei online. DecoStores este locul unde poti admira cele mai noi creatii ale designerilor de profil – pentru a oferi o infatisare cu totul noua casei tale, ai la dispozitie categoria plina de culoare a veiozelor de pe site-ul DecoStores.

Sectiunea de veioze pe DecoStores – ce model se potriveste in living-ul tau?

In aceasta perioada vei putea admira numeroase modele de veioze pe site-ul DecoStores dedicate celor mai originale stiluri amenajari interioare. Pe DecoStores, te asteapta peste 600 de variante ale acestor corpuri de iluminat rafinate, a caror forma clasica se mentine in randul preferintelor de top ale specialistilor in decoratiuni.

Sectiunea de veioze pe DecoStoresStilul vintage este deseori asociat acestor variante elegante de corpuri de iluminat, motiv pentru care vei descoperi pe acest site fascinant o serie de veioze cu tenta retro – alege modelul preferat si dormitorul sau living-ul tau se vor “transforma” intr-un spatiu absolut special.

Pretul unei astfel de veioze vintage (model care functioneaza pe baza unor becuri de pana la 40 W) poate ajunge la suma de 260 lei, iar sectiunea de becuri a site-ului cuprinde produse adecvate pentru diverse tipuri de corpuri de iluminat.

Alaturi de becuri de ultima generatie (DecoStores te tine la curent cu cele mai noi produse din sectiunea respectiva), vei gasi o mare varietate de veioze pe site-ul de decoratiuni.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.