Afaceri — 12/05/2017 at 12:02

Sanatatea culturilor agricole depinde de erbicide si de modul de aplicare al acestora

by

Pentru orice productie agricola, dezvoltarea buruienilor reprezinta un impediment relativ fatal, iar modul in care aceasta dezvoltare afecteaza plantele agricole poate fi eliminat complet atunci cand sunt utilizate, responsabil, produsele pe baza de erbicide recomandate de numerosi specialisti si fabricanti din domeniul protejarii agriculturii.

Compozitia produselor pe baza de erbicide corespunde cu normele de siguranta si sanatate umana destinate consumului responsabil si fara repercursiuni, iar compania Pesticide-Az – denumita Fermierul – recomanda utilizarea erbicidelor pentru culturile agricole afectate de dezvoltarea acestor plante erbacee.

Rapiditatea cu care aceste produse actioneaza este profund determinata de caracteristicile acestor susbstante de intretinere a bunei dezvoltari a plantelor agricole si eliminarea corespunzatoare a buruienilor.

Plantele erbacee necultivate absorb apa din sol care ar trebui sa ajunga in mod normal la plante si, in plus, absorb relativ toate substantele nutritive care se gasesc in sol, fapt care incetineste in mod considerabil procesul de crestere al plantei.

Astfel, utilizarea produselor pe baza de erbicide comercializate de Fermier reprezinta o activitate imperativa si necesara care trebuie adaptata si utilizata de toti agricultorii care isi doresc o recolta bogata si o productie pe masura.

Fermierul – Un aliat de incredere in lupta contra buruienilor

Pesticide-Az.ro este un magazin online care promoveaza produse de calitate pentru intretinerea culturilor agricole. Principalele categorii de produse sunt impartite in: erbicide, insecticide, acaricide, fungicide, ingrasamaninte foliare, erbicide totale si produse pentru stropirea pomilor fructiferi.

Firma Pesticide-Az.ro este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2004, ceea ce determina o experienta acumulata in peste 13 ani de activitate, timp in care Fermierul a reusit sa dezvolte o intreaga gama de produse profesionale destinate promovarii calitatii recoltei agricole, in conformitate cu cerintele pietei autohtone nationale.

Modul de aplicare al erbicidelor

Aplicarea majoritatii tipurilor de erbicide pe o suprafata de teren se face prin dizolvarea acestuia in apa – cel mai utilizat agent de dispersare. Chiar daca mai rar, unele erbicide mai pot fi aplicate pe teren sub forma de granule sau capsule.

Fiecare erbicid in parte are o anumta concentratie si din acest motiv nu exista o regula general aplicabila pentru dizolvarea unui erbicid in apa sau intr-o alta astfel de solutie. Din acest motiv, pe fiecare ambalaj al fiecarui erbicid sunt indicate in mod riguros toate informatiile care necesita cunoscute in aceasta materie, precum si altele la fel de relevante pentru utilizarea cat mai corecta si mai sigura a erbicidelor.

Erbicide – O gama foarte variata prin Pesticide-Az.ro

Magazinul Pesticide A- Z colaboreaza cu o multime de furnizori cunoscuti la nivel international ceea ce ii permite sa ofere spre vanzare o gama foarte variata de erbicide.

Cateva astfel de produse pot fi enumerate :

LEONE – Se aplica pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate;

SELECT SUPER – Este un graminicid postemergent selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene;

2.4 D 660SL – Erbicid care permite combaterea buruienilor intr-un mod foarte rapid.

Comenzile se pot realiza direct pe site-ul magazinului: www.pesticide-az.ro

Pentru informatii suplimentare despre aceste produse sau pentru support tehnic, precum si in cazurile in care intampinati orice dificultate nu ezitati sa apelati la urmatoarele numere de telefon:

0250 77 25 66

0726 214 441

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.