Saltele cu memorie de la BellaNotte. Tu tii la sanatatea ta din timpul somnului?

De ce sa alegi saltele cu memorie?

saltele cu memorie

Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze? Numarul orelor de somn este la fel de important ca si calitatea saltelei pe care dormi. Chiar daca dormi opt ore in fiecare noapte, te poti trezi deseori cu o dispozitie proasta, iar acest lucru poate duce la afectarea sanatatii pe termen lung. Salteaua cu memorie este cea de care face diferenta intre o dimineata in care te trezesti cu zambetul pe buze sau o dimineata in care te trezesti ursuz si fara chef de viata.

Cu totii avem nevoie de un somn care sa ne ajute la reincarcarea bateriilor, iar saltelele cu memorie de la BellaNotte pot avea un rol important in acest sens. Ne petrecem aproximativ o treime din viata in pat, iar lipsa unui somn odihnitor poate duce la tot felul de probleme, precum probleme de memorie, probleme articulare, probleme de concentrare. Saltelele memory foam pot pune capat noptilor in care abia te odihnesti si pot face ca somnul sa fie mult mai confortabil si foarte odihnitor ca niciodata.

Specialistii magazinului online de saltele BellaNote.ro spun ca spuma cu memorie vascoelastica este un material modern cu foarte multe propietati anti-microbiene, superior din punct de vedere tehnologic, care se adapteaza foarte bine la temperatura corpului si reduce necesitatea de a schimba pozitia corpului in timpul somnului si asigura si coloana intr-o pozitie corecta.

Spuma cu memorie a devenit unul dintre cele mai populare materiale in productia saltelelor si a pernelor tocmai datorita faptului ca sunt foarte confortabile si in acelasi timp au si un mare efect terapeutic.

De ce saltelele memory foam te ajuta la sanatate?

Salteaua memory foam este sensibila la temperatura si greutate. Confortul saltelei cu spuma este foarte diferit fata de cel al unei saltele cu arcuri, deoarece salteaua cu spuma o sa aiba mereu tendinta de a urmari forma corpului.

BellaNotte pune la dispozitie si recomanda o gama larga de saltele cu memorie din care sa alegeti si care au un confort foarte ridicat.

bellanotte

BellaNotte este de peste 10 ani producator de saltele de pat. In magazinul online BellaNotte puteti gasi patru tipuri de saltele de pat. Toate saltele de pat sunt produse respectand cele mai inalte standarde de calitate si pot fi testate GRATUIT timp de 30 de zile. Pentru a vedea toate saltelele cu memorie BellaNotte puteti accesa site-ul www.bellanotte.ro. Cumparati acum saltele memory foam la pret de producator!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.