Educatie / Cultura, Sanatate — 10/07/2017 at 16:16

S-a deschis Boutique Chocolaterie, prima chocolaterie raw vegană din Constanța

by

Pe 20 mai s-a lansat în Constanța Boutique Chocolaterie, prima ciocolaterie raw vegană din oraș. Ciocolata artizanală care va putea fi cumpărată de la Boutique Chocolaterie este făcută doar cu ingrediente raw, naturale și exotice (unt de cacao, miere, cacao, maca, lucuma, baobab, hrișcă și alte superalimente) precum și cu fructe uscate românești de sezon și condimente.

Cicolată raw vegană și socializare

Boutique Chocolaterie nu este doar un loc de unde poți lua acasă ciocolată raw. Este un hub pentru stil de viață, unde ne întâlnim să socializăm și să gustăm ceva bun împreună”, spune Manuela Costea, Chef și Health coach, inițiatoare a proiectului Boutique Chocolaterie și autoare a rețetelor raw și vegane de pe Retetele-Manuelei.ro.

Conceptul este cu totul nou”, explică Magdalena Drăgan, life și business coach și master NLP. “Sănătatea este un bun de preț, care înseamnă atât nutriție corectă, cât și conexiunea între oameni care gândesc și simt la fel. Manuela exact asta reușește să facă, transformă o ciocolaterie într-un pretext pentru stil de viață și socializare”.

Evenimente de lifestyle

La Boutique Chocolaterie evenimentele de lifestyle încep chiar de săptămâna viitoare.  Înscrierile sunt încă deschise pentru Clubul de lectură și poveste, pentru cursul “Evadare, pictură, prietenie”, sub îndrumarea artistului plastic Marian Deaconu, recunoscut internațional și premiat de Președinția României pentru Merit Cultural, precum și pentru cursurile de gătit raw și vegan pentru restaurante și adepți ai stilului de viață fără foc cu Chef Manuela Costea.

Absolventă a cursurilor prestigiosului Institut pentru Nutriție Integrativă din Statele Unite, Health Coach Manuela Costea organizează și ședințe individuale și de grup pentru viață sănătoasă.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.