Romfour-Tur: Acum poti trimite colete cu incredere

servicii de transport pachete catre ItaliaAtunci cand vrei sa trimiti un pachet in strainatate, sau invers, apare problema sigurantei. Te intrebi- oare pachetul tau ajunge intreg si nevatamat la destinatie? Serviciile postale si majoritatea celor de curierat au demonstrat ca nu dau doi bani pe coletul tau, odata ce-si incaseaza banii. O totala lipsa de profesionalism, intr-adevar! In aceste conditii ce-ti mai ramane de facut?

Noi avem solutia! Iti recomandam serviciile de transport pachete spre Italia, oferite de Romfour-Tur.

Cine este Romfour-Tur?

Romfour-Tur este o firma infiintata in anul 2002, care asigura servicii de transport pachete catre Italia. In cei 13 ani de activitate, Romfour-Tur a reusit sa-si faca un renume oferind servicii de calitate, profesionalism si promptitudine.

Dispunand de masini performante, care sunt intretinute si carora li se face revizie periodic, Romfour-Tur a reusit sa-si castige numerosi clienti, care i-au ramas fideli.

Servicii de transport pachete sigure

Serviciul de transport pachete catre Italia face parte dintr-o gama de servicii extinsa, oferita de Romfour-Tur. Dorindu-si sa transmita ideea unei transparente impecabile, firma de transport pachete catre Italia sigileaza coletele de fata cu expeditorul. Trebuie sa stiti ca firma de transport pachete Italia isi rezerva dreptul de a verifica continutul coletelor, intrucat este interzis sa se transporte arme, substante etnobotanice sau stupefiante s.a.m.d.

In cazul in care la vama se constata ca firma de transport pachete Italia detine colete suspicioase, acestea sunt supuse controlului. In cazul in care se dovedeste ca se transporta obiecte/ produse ilegale, amenda o sa fie suportata de catre expeditor.

Cu Romfour-Tur, prin serviciul de transport pachete Italia, poti trimite chiar si alimente. Trebuie sa stii, insa, ca firma de transport pachete Italia nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele perisabile.

In cazul in care coletul tau se pierde pe drum, firma de transport pachete Italia promite despagubirea expeditorului de 5 ori contravaloarea transportului achitat de client pentru expeditii fara valoare declarata.

Intra pe www.romfour-tur.ro pentru a afla mai multe informatii si o lista de tarifuri.

1 Comment


  1. Cu incredere?sunteti niste nesimțiți?saptamana asta mi s-a furat un carton de tigari si am gasit si pungi desfăcute în colet.sunteti niste hoti .data viitoare voi face reclamație direct la poliția nemțească. Nesimtitilor!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.