Monden / Showbiz, Servicii — 30/01/2017 at 19:36

Restaurante italiane pentru iubitorii de mâncare bună

by

trattoria buongiorno - restaurant cu specific italian
Am niste prieteni care s-au stabilit de ceva vreme in Italia si frecventeaza, din obisnuinta, restaurante italiene si atunci cand vin in tara ma intreaba mereu ce restaurant cu specific italian din Bucuresti le mai recomand de aceasta data. Sincer sa fiu, de ceva timp incoace nu pot recomanda decat acelasi loc pe care il stiu din proprie experienta si care m-a incantat de fiecare data cand i-am pasit pragul.

Un restaurant italian in Bucuresti pentru toate gusturile

Daca vine vorba de mancarea pe care o ofera un restaurant cu specific italian, atunci te poti rapid gandi la spaghetti, tot felul de paste, pizza, fructe de mare, sosuri, branzeturi, dar si deserturi delicioase precum tiramisu sau panna cota. Astfel, o varietate atat de mare nu are cum sa nu satisfaca chiar si gustul celui mai pretentios gurmand. Cei mai conservatori gasesc mereu ceva care sa li se potriveasca fara sa fie nevoiti sa experimenteze, avand in vedere ca experimentele culinare nu ii caracterizeaza, in timp ce acei care sunt pasionati de noutatile gastronomice, vor putea comanda din specialitatile traditionale din restaurante italiane.

Atmosfera destinsa intr-un restaurant italian din Bucuresti

Pentru ca aminteam despre prietenii mei aproape italieni, chiar si ei au fost extrem de incantati de ceea ce au gasit in restaurantul cu specific italian in care i-am invitat la venirea lor in tara. Ei venisera si cu rudele lor de origine italiana, astfel incat se cam temeau ca nu cumva atmosfera sa le displaca. Din fericire pentru mine, se pare ca au fost atat de incantati de ceea ce au gasit la noi in tara, chiar la un restaurant italian din Bucuresti, incat s-au simtit ca la ei acasa si au revenit acolo de cateva ori in timpul sederii lor in Romania, de fiecare data la fel de multumiti.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.