Auto — 18/07/2017 at 16:44

Reparatii cutii de viteza si diferentiale pentru camioane

by

Pentru reparatii cutii de viteza si diferentiale camioane este nevoie de personal calificat si bine pregatit, aceste munci nu pot fi facute de oricine si oriunde. De multe ori pentru a deveni un mecanic bun ai nevoie de ani de zile de munca si experienta acumulata.

Noi, firma SC MOROGEC AUTO SRL din Baia Mare suntem specializati pe reparatii cutii de viteze si diferentiale pentru camioane si autobuze, dispunem atat de personal calificat cat si de experienta necesara pentru a face reparatiile ce se impun.

Piese cutii de viteza si diferentiale pentru camioane

Reparatia la cutiile de viteze si diferentiale incepe intotdeauna cu depistarea problemei. Verificarea se face in functie de simptom, dar de cele mai multe ori cutia trebuie desfacuta pentru a avea o imagine clara a problemei.

Odata desfacuta cutia de viteza se identifica piesele cu probleme si se cauta in catalog daca acele piese sunt sau nu pe stoc. La tipurile de camioane care vin mai des la reparat, multe piese sunt deja pe stoc pentru a mai reduce din timpul de lucru, daca insa piesa nu este pe stoc, se face comanda la primul furnizor pentru piesa respectiva.

In general piesele pentru cutii de viteza si diferentiale pentru camioane, dupa comanda, ajung in aceeasi zi, ceea ce inseamna ca masina deja a doua zi poate fi ridicata de la reparatii.

De ce sa faci reparatiile la noi?

  • Avem o vasta experienta in reparatii.
  • Suntem specializati pe cutii de viteze si diferentiale pentru camioane.
  • Oferim garantie la orice lucrare executata pe cutia de viteza sau pe diferential.
  • Lucram cu preturi accesibile, reparatia costa mult mai putin decat schimbarea totala a cutiei de viteza.
  • Reparam atat cutii de viteze automate cat si manuale.

Pentru ca ne place ceea ce facem, lucram cu mare grija si cu profesionalism ca sa asiguram  clientilor nostri o lucrare de calitate. Pentru mai multe informatii sau pentru colaborari va invitam sa vizitati site-ul nostru de prezentare, cutiivitezezf.ro

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.