PR / Publicitate — 14/11/2016 at 12:20

Redescoperă armonia de cuplu în pași de dans!

by

Ringul de dans este locul în care forța caracteristică bărbatului se întâlnește cu fragilitatea femeii, iar cursurile oferite de Danssa Sudio te pot ajuta să păstrezi un echilibru între cele două.  

 “Dansul cu siguranță poate fi sarea și piperul dintr-o relație și, de ce nu, îl pot recomanda ca terapie de cuplu. Cred cu tărie că dansul este unul dintre motivele pentru care romantismul persistă în relația cu soția mea, care îmi este și parteneră pe ringul de dans. Dansul nu este doar despre mișcare, este despre comunicarea dintre parteneri.” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

danssa_studio

Este foarte simplu să-ți dai seama dacă există armonie în viața unui cuplu prezent la un eveniment. Dacă partenerii sunt distanți unul față de celălalt, atunci nici cele mai romantice melodii nu îi fac să danseze împreună. Însă dacă relația lor e vie, armonioasă, nu ezită să-și arate afecțiunea prin mișcări tandre. Atunci când dansează împreună, partenerii se înțeleg din priviri și își coordonează mișcările astfel încât rezultatul este unul armonios și sincronizat. Dansul, pe lângă faptul că apropie partenerii, poate aduce senzualitate și romantism cuplului, iar aceste ingrediente întăresc relația.

Danssa Studio oferă lecții private și de grup pentru amatori de dans și începători. Prima lecție de dans este oferită cadou pentru a vă alege stilurile de dans dorite. Pentru cuplurile care se pregătesc de cel mai important moment din viața lor Danssa Studio organizează lecții cu coregrafii speciale pentru dansul mirilor.

***

Danssa Studio este o școală de dans localizată în zona Parcului Kiselff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București.  Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.