Rafinament si mancare buna intr-un restaurant italian din Bucuresti

Un restaurant cu specific italian isi atrage clientii din prima clipa prin ceea ce ofera ca atmosfera si mancare. Impresia de caldura, de familie veche in care se stie clar afectiunea dar si respectul, in care femeile prepara cea mai buna mancare abia asteptand reactiile de placere ale celor serviti. Placere si bucurie, astfel as descrie in doar doua cuvinte mancarea de la un restaurant italienesc. Bine, ar putea fi vorba despre o viziune pur subiectiva in ceea ce priveste restaurantele italiene din Bucuresti pe care am placerea sa le frecventez destul de des.

Seri deosebite intr-un restaurant cu specific italian

Fie ca vrei sa iesi cu familia. Cu amicii, cu tovarasii de la fotbal sau invitat de colegii de serviciu, un loc precum Trattoria Buongiorno din Bucuresti va veni intotdeauna in intampinarea nevoilor tale. De multe ori mi s-a intamplat sa ma simt mult mai bine decat preconizasem ca o voi face intr-un astfel de loc. Totul se datoreaza personalului care stie sa se faca placut, primind mereu aprecieri pozitive din partea clientilor.

Cui i-ar placea sa mearga intr-o seara, dupa serviciu, intr-un loc in care astepti o groaza pana iti vine mancarea, unde ospatarii abia se misca si sunt dezinteresati, stind pe facebook in loc sa fie atenti la ceea ce se intampla in sala? Nimanui, desigur! Tocmai de aceea eu raman fidel unui loc in care m-am simtit tratat frumos si cu multa caldura.

Ce sa mai spun despre modul in care se organizeaza petrecerile in restaurantele italiene din Bucuresti… o nebunie! Totul este exact ca la carte, in cele mai mici detalii, mai mult decat sarbatoritii insisi si oaspetii si-au imaginat. Asa se intampla de fiecare data cand lucrurile sunt facute cu daruire, cu pricepere, cu profesionalism.

Leave a Reply

Your email address will not be published.