Puncte pro aduse gaming-ului

Gaming-ul sau jucatul pe calculator, așa cum zic părinții tăi de foarte mult ani, a evoluat puternic în ultimii ani. Atât de mult, încât poate deveni o carieră. În cazul în care avem părinți care citesc articol și au de gând să apese pe X-ul tab-ului de browser, ar trebui să citiți următoarele rânduri.

Știu că ar fi bine ca cel mic să se apuce de un sport. Sau să facă mai multă mișcare. Oricum stă cu nasul toată ziua în telefon, chiar și în timpul orelor și chiar nu mai e nevoie să stea cu ochii în monitor atunci când ajunge acasă.

Ca să vă arătăm că suntem de partea voastră, spunem următoarele din start: mișcarea este esențială pentru creșterea copiilor. Este și mai importantă la adolescenți, pentru că în această perioadă se cimentează deprinderile. Dacă nu va alege să meargă pe bicicletă acum, mai greu să o facă peste vreo 10 ani.

Însă asta nu înseamnă că nu poate intra în jocul pe care adoră să-l joace împreună cu prietenii. Îi va dezvolta spiritul competitiv, coordonarea cu colegii de echipă și, dacă e vorba de strategie, gândirea. Și aici suntem siguri că v-ați gândit la două puncte contra: costurile unei unități de gaming și rentabilitatea. Hai să începem cu ultima.

Rentabilitatea

Rentabilitatea unui sistem de gaming poate exista în două condiții. Prima este dezvoltarea aptitudinilor din paragraful anterior. A doua este câștigarea unor sume de bani sau a unor produse. La nivel internațional, se organizează campionate cu premii în valoare de milioane de dolari. Dacă asta vi se pare departe și că necesită mult timp dedicat antrenamentului, atunci e bine să știți că și în România au loc campionate locale, cu premii atât în produse (periferice de gaming, componente PC), cât și în bani.

Costurile unei unități de gaming

Aici lucrurile sunt foarte simple. Dacă aveți posibilitatea, cumpărați-I ce este mai bun pe piață. Dacă bugetul vă este limitat, ar fi cazul să aruncați o privire peste gama de laptopuri Clevo. Nu or fi la fel de celebre precum ASUS ROG sau Alienware, însă avantajul lor este plaja de prețuri. Modelele pornesc de la aproximativ 2500 de lei și, pe măsură ce creșteți bugetul, puteți avea mai multă performanță.

Ideea de la care trebuie să plecați este că inclusiv cel mai ieftin model din gama de laptopuri Clevo este capabil să ofere experiențe de gaming satisfăcătoare. Iar cel mai bun lucru dintre toate este că cel mic poate exersa oriunde. Iar dacă gaming-ul se dovedește a fi doar un episod al căutării pasiunii, orice model din gama de laptopuri Clevo va rezolva orice altă sarcină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.